Guardat a: Agenda ~ Publicat el 29/01/2024

Agenda del 29 de gener al 4 de febrer

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 29 de gener al 4 de febrer.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Ja estan obertes les inscripcions de La Rua, que seran dijous 8 de febrer al Port de Pollença i dissabte 10 a Pollença. Aquelles comparses que vulguin participar al concurs, trobaran la informació i les bases a ajpollenca.net. Les inscripcions estan obertes fins dia 7.
 • L’Ajuntament obre una convocatòria per presentar-se al Registre Ciutadà, que recull les dades de totes aquelles persones que vulguin estar informades i participar en òrgans, processos i espais de deliberació ciutadana de l’Ajuntament. Per apuntar-se, es pot emplenar un formulari que trobareu a xarxes socials i a ajpollenca.net, o fer una instància a les oficines municipals.
 • L’Ajuntament ha convocat una reunió per a totes les persones que vulguin participar en el grup de discussió per abordar qüestions envers la LGTBIQ+. Serà dimecres 7 de febrer a les 17 h a l’Aula 1 del Centre Cultural Miquel Capllonch. Si voleu assistir-hi, us podeu apuntar a l’enllaç que trobareu a les xarces socials de l’Ajuntament i a la nostra web ( https://forms.gle/UAEQV67wEg1Q6UmRA )

ENTITATS

 • Hi ha Campanya de Donació de Sang dilluns 29 de gener al Port de Pollença. Serà a l’Associació de Veïns de 17h a 21h. Podeu demanar hora a donasang.org o al 971 76 44 33.
 • AFAMA ha organitzat “Empren la marxa“, un punt de trobada per a pesones amb Malaltia de Parkinson amb diagnòstic precoç. La primera trobada serà dia 6 de febrer a les 18h a la seu d’AFAMA . Les inscripcions es poden fer a 971 53 02 52, o a info@afama-pollença.org, o a les oficines d’AFAMA.
 • Dia 7 de febrer es farà una videoconferència online de formació per a famílies amb el títol “Sobreprotegir o posar límits. Reptes del segle XXI” a càrrec d’Emilio Calatayud, jutge de menors. Les inscripcions es poden fe ronline, també es podrà veure per internet en Streamming a Som Illencs.
 • La tercera Edat de Colonya organitza un dinar de matances. Serà dia 21 de febrer però a partir de dia 9 de gener ja us podeu apuntar. La sortida serà del bar Avenida, la primera aturada serà al mercat de Sineu i el dinar a s’Illot, al restaurant Sa Gruta Nova.
 • L’Associació de Músics de Pollença té obert el termini per inscripcions i renovació de socis. El termini estarà obert fins al 19 de febrer. Si us interessa formar part de l’AMP, heu d’escriure un mail a socis.amp@gmail.com i us enviaran un qüestionari de google que haureu d’emplenar.
 • Can Bum: Dijous dia 1 de febrer el Club de Teixit començam un NOU PROJECTE SOLIDARI, en aquest cas teixiram per a AFAMA. Faran unes capetes tipus ponxo, i es poden fer tant amb ganxet com amb dues agulles. Es tracta d’una activitat apte per a tots nivells. Trobades quinzenals, en dijous de 17’30-19h. Us podeu inscriure o demanar més informació al 690 016 863.

AGENDA

 • Dijous 1, Cineclub al Club Pollença amb la pel.lícula “Fallen Leaves” d’Aki Kaurismaki. A les 20.30h. Entrades 4 euros socis, 6 euros no socis. Sinopsi: Ansa és soltera i viu a Hèlsinki. Treballa en un supermercat, abastint els prestatges; després classifica el plàstic reciclable. Una nit es troba accidentalment amb el igualment solitari treballador Holappa, un alcohòlic. Contra tot pronòstic i malentesos, intenten construir-hi una relació. Com a resultat, Holappa aconsegueix controlar l’addicció a l’alcohol.
 • Dissabte 3 , segona edició de Literactua amb l’espectacle “El rei de la selva”. A les 19.30h a la Sala d’Actes del Port de Pollença. Dramatúrgia de Carme Planells i direcció a càrrec de Carles Molinet. Interpretat per Joan Miquel Artigues, Sara Sánchez i Marga López. Entrades 10€, a www.deferro.org. Sinopsi: La inauguració d’una exposició de quadres és l’inici d’una aventura ben poc heroica que tendrà lloc la nit d’un dissabte. Un seguit de personatges que s’esforcen per aparentar dignitat i glamur, i uns altres que pretenen acabar amb el sistema (podrit), ens faran oscil.lar entre la tendresa, el riure i la pena.
 • Diumenge 4, teatre al Club Pollença amb una obra de fi de curs del taller de teatre. “Le grand show” és un espectacle de Varietés dirigit per Biel Ramon. A les 19h, a taquilla inversa.

EXPOSICIONS

 • Diumenge 4 , inauguració de l’exposició “Poesia de Gust Grass” a l’església del Convent de Sant Domingo. A les 12.30h.
 • L’exposició es podrà visitar de dilluns a diumenge, de 10.30 a 13.30 h i de 17.00 a 20.00 h fins l’1 d’abril.

Afegir un comentari