Guardat a: Agenda ~ Publicat el 03/04/2017

Agenda del 3 al 9 d’abril

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals, exposicions de Pollença del 3 al 9 d’abril:

AJUNTAMENT DE POLLENÇA:

 • L’àrea de comerç continua amb l’oferta formativa per tots els comerciants de Pollença, Queda el curs:
  • Explicació de la guia de bones pràctiques per a les terrasses del comerç local. Es farà els dies 18, 20 i 21 d’abril de les 13,30 a 15,30 h i us podeu inscriure fins dia 8 d’abril.

Tots els cursos es fan a l’edifici Miquel Capllonch del Port de Pollença. Inscripcions al telèfon 971 86 74 04 o a través de correu electrònic a leni@ajpollenca.net .

 • Està obert el termini per  tramitar les Subvencions per a la rehabilitació i restauració de façanes, eliminació de barreres arquitectòniques i millora de l’eficiència energètica dels edificis. Les sol·licituds per a aquestes ajudes econòmiques podran ser presentades fins al 30 de setembre de l’any 2017 o fins que s’exhaureixi la dotació econòmica. Es poden consultar les bases al web de l’ajuntament.
 • L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament informa que ja us podeu apuntar al parc de pasqua d’enguany que serà els dies 18, 19, 20 i 21 d’abril al Poliesportiu Municipal de Pollença. El preu és de 5€/dia per a socis i 6€/dia per a no socis. És per a infants nascuts de l’any 2005 al 2012. Activitats matineres amb dues opcions, un espai creatiu-expressiu i un espai multiesportiu. Trobareu més informació a l’Àrea d’Esports i allà podeu fer les inscripcions i pagament fins el 7 d’abril.
 • L’Àrea de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Pollença convoca els Premis Pollença de Literatura 2017 (VIII Premi Pollença de Narrativa i VII Premi Pollença de Poesia). Pel que fa a l’import econòmic dels premis, el Premi Pollença de Narrativa té una dotació de 5.000€ i el Premi Pollença de Poesia està dotat en 2.500€. El termini d’admissió de les obres acabarà dia 9 d’agost de 2017. Les bases es poden consultar al nostre web, www.radiopollença.net.

 

ALTRES ENTITATS:

 • No es podran treure medicaments amb recepta electrònica de cap farmàcia durant el dissabte horabaixa i tot el diumenge fins les 19.00h. El Col·legi de Farmacèutics informa que el servei no estarà actiu perquè durant el cap de setmana el Servei de Salut de les Illes Balears farà tasques de manteniment en els seus servidors. A causa de la complexitat dels canvis, el servei no estarà disponible a cap farmàcia de la nostra comunitat. En cas que algun pacient necessitàs medicació urgent durant aquest període de temps i no pogués esperar fins dilluns, la farmàcia el remetrà al PAC més proper perquè li estenguin una recepta en paper.
 • L’Associació de Donants de Sang informa que la propera campanya de donació de sang a Pollença serà dia 12 d’abril al Centre Sanitari de Pollença, de les 17.30 a les 21.00h.
 • L’associació de persones majors de Sa Nostra informa que ja us podeu a inscriure al cap de setmana a l’Aparthotel Ariel, a Cala d’Or, en règim de tot inclòs. Del 28 al 30 d’abril. El preu per adult és de 77€ amb un suplement de 20€ per habitació individual i per a nins menors de 12 anys 38’50€.
 • També us podeu apuntar a l’ofrena floral a la verge de Lluc organitzada per l’Associació de persones majors de Sa Nostra pel pròxim dijous 4 de maig. La sortida serà a les 9.00h del matí, missa amb ofrena de flors a Lluc a les 11.00h, volta pel mercat d’Inca, i dinar al restaurant Canyamel de buffet. Hi haurà música i ball. Preu 22€ amb el transport inclòs.
 • La Tercera Edat de Colonya organitza una excursió comercial al Restaurant Ruycal el dilluns 24 d’abril. El preu és de 12€ i inclou berenar, dinar i transport. Places limitades i us podeu inscriure fent al pagament a la Caixa Colonya.
 • Kalcudoku, l’escola de ciències i lletres d’Alcúdia organitza un concurs de relats curts; CREATURA per incentivar l’escriptura i la creativitat dels més joves.  És per nins entre 10 i 16 anys que podran participar en tres categories, premiades cadascuna. Les obres s’hauran d’enviar per correu electrònic, abans del 23 d’abril.  Animen a tots els nins i joves de Pollença a participar. Trobareu les bases i tota la informació a www.kalcudoku.com/creatura.
 • L’Associació de comerciants de Pollença informa de la nova campanya titulada Rasca i guanya, on per a compres superiors a 20€ als comerços associats, se us donarà un rasca i podreu ser afortunats i que us toquin uns dels 30 premis que hi ha a les targetes. La promoció finalitzarà el dia 7 de Maig de 2017 o fins a acabar les existències dels “rasca i guanya”.
 • La quintada de l’any 1946 organitzen un dinar. Serà al restaurant Stay del Port de Pollença dia 8 d’abril a les 13:30h. El preu és de 33 euros i podeu venir amb les vostres parelles. Per apuntar-vos podeu fer-ho contactant amb el restaurant.
 • L’associació Cap de Fibló organitza un taller d’improvització teatral al convent de Santo Domingo de 10h a 13.30h el dissabte 8 d’abril. El preu és de 3€ socis/10€ no socis. Us podeu inscriure a través de la seva pàgina de facebook.

 

ACTIVITATS:

 • Dijous 6, Eines pels nostres fills i filles. Un regal per poder afrontar el seu dia a dia amb fortalesa i eficàcia. Conferència per a pares i mares a càrrec de Georgina Iovino, A les 19h al Centre Cultural Miquel Capllonch.
 • Dijous 6,  Land of mine cinemaclub. Històra dels presoners que foren obligats a retirar milers de bombes plantades a l’arena pels nazis. Per a majors de 16 anys. VOSE. A les 20.30h. Al Club Pollença. Preu 5€ soci i 6€ no soci.
 • Divendres 7, audició de piano i dansa a càrrec dels alumnes de l’Escola de música de Pollença, al Saló Parroquial del Port de Pollença. A les 19:30h
 • Divendres 7, Moriren dues vegades, presentació del llibre d’Antoni Tugores dins el marc d’Abril de República a l’Ateneu de Pollença a les 20h.
 • Divendres 7, Léxic i cultura popular a l’entorn de la passió, la mort i resurrecció de crist. Pregó de Setmana Santa a càrrec de la catedràtica Carme Bosch a l’esglèsia de Monti-Sion a les 21h. Posterior concert del Cor de Pollença i la Banda de Música.
 • Dissabte 8, Un metge malalt,  conferència a càrrec del metge Manuel Rullan. A les 17.30h, a l’Associació de persones majors de Sa Nostra.
 • Dissabte 8, Danses del món. Duet Blanco-Cortès. Concert de piano a 4 mans al Museu Dionís Bennàssar. A les 20h. Preu: 10€.
 • Dissabte 8, Resilència, concert del grup barceloní de Rap en català a l’Ateneu de Pollença. A les 20h festa de primavera i a les 21.30h concert.
 • Diumenge 9, Benedicció de rams i missa solemne en motiu del diumenge del ram. Al Port de Pollença, a les 10h i a Pollença a les 11.45h a l’església de Monti-Sion, la benedicció i després processó cap a la Parròquia i missa.  I a les 18h Viacrucis per les creus del camí del Calvari.
 • Diumenge 9, 11a Mitja Marató de Pollença, a partir de les 9.30h, s’inciaran les tres competicions amb sortida i arribada al poliesportiu municipal de Pollença.
 • Diumenge 9, Presentació oficial del Pollença i Port Futbol Club a les 16.30h al camp de futbol del Port de Pollença. Presentació de les equipacions noves abans del partit del 1a regional del Club.
 • Diumenge 9, La Música a Pollença conferència a càrrec de Mateu Vila les 18h a la Tercera Edat de Colonya.
 • Diumenge 9, Tangram Trio dins el marc de les primaveres musicals, a les 20h al Club Pollença. Socis gratuït i per a no socis 10€.

 

EXPOSICIONS:

 • Galeria Dionís Bennàssar,  l’artista Luis Maraver exposa Viajes. Podeu visitar-la fins el dijous 27 d’abril.
 • Galeria Espai d’Art 32, exposició col·lectiva titulada El papel del papel.
 • Maior, trobam una col.lectiva. I inauguren diumenge 9 a les 11h l’exposició d’Olimpia Velasco a Pollença.
 • A Ca’n Dionis, s’hi exposa obra de Toni Mandilego, i ara hi ha una exposició de l’artista Velcha Velchev.
 • A l’església del Roser Vell, podeu visitar les figures restaurades del “Plany sobre el Crist jacent” o com són conegudes a Pollença, les Maries del Roser Vell. De dilluns a dissabte de 11h-13h i de 15h-17h. Obert fins el 9 d’abril.

 

AUDITORI D’ALCÚDIA:

 • Dijous 6, Inauguració de l’exposició de fotografia dels taller de tardor a les 20h.

Afegir un comentari