Guardat a: Agenda ~ Publicat el 31/07/2017

Agenda del 31 de juliol al 6 d’agost

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals, exposicions de Pollença del 31 de juliol al 6 d’agost:

AJUNTAMENT DE POLLENÇA:

 • Oberta l’oficina del Festival, per a consultes, reserves, abonaments, compra i també la venda on-line a generaltickets.com. L’horari de l’oficina és: De dimarts a dissabte, de 10.00 a 13.30h; dijous capvespre, de 17.00 a 20.00h i el dia del concert, de 20.30 a 22.00h. S’ofereixen descomptes per abonaments, pels titulars del Carnet Jove, pels menors de 14 anys, per les persones en situació d’atur de llarga durada, pels residents al municipi de Pollença, i pels alumnes i professors de l’Escola de Música de Pollença, així com els integrants de la Banda de Música.  Els descomptes només es fan a l’oficina.
 • L’Àrea de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Pollença convoca els Premis Pollença de Literatura 2017 (VIII Premi Pollença de Narrativa i VII Premi Pollença de Poesia). Pel que fa a l’import econòmic dels premis, el Premi Pollença de Narrativa té una dotació de 5.000€ i el Premi Pollença de Poesia està dotat en 2.500€. El termini d’admissió de les obres acabarà dia 9 d’agost de 2017. Les bases es poden consultar al nostre web, www.radiopollença.net.

 

ALTRES ENTITATS:

 • La Tercera edat de Colonya informa que el pròxim diumenge 13 d’agost a partir de les 18.30h se celebrarà la vesprada d’ensaïmada amb gelat. Es pot passar per l’oficina de l’associació per recollir els tiquets a partir del 7 d’agost de 19 a 20.30h. Es prega presentar el carnet de socis.
 • L’associació de persones majors de Sa Nostra informa que dia 20 d’agost a les 19h davant el local social celebraran la festa de La Patrona. Es retrà un homenatge als socis i sòcies que han complit o compliran noranta anys enguany, així com a les parelles que han fet o faran les bodes d’or. A més es servirà gelat i coca als socis, així com música en viu. Es pot aconseguir el val d’assistència a secretaria presentant el carnet de soci. L’horari de recollida és de dilluns a divendres de 16.30 a 19.00h.
 • L’Ateneu de Pollença informa que el pròxim dilluns 14 d’agost a partir de les 20.30h a la plaça Vella celebrarà un sopar de pa amb oli i després un experiment artístic inèdit, que combinarà teatre, música, glosa i molta improvisació prenent de base “El testament del porc” (nom de l’espectacle), un glosat antic amb un fort component de crítica social que pot ser adaptat a l’actualitat de la mà de l’actor Miquel Barceló i els glosadors Maribel Servera i Mateu Xurí. Per sopar és necessari apuntar-se prèviament escrivint al facebook de l’Ateneu o enviant un mail a ateneupollencí@gmail.com i donant el nom dels que han de sopar. El preu és de 10€ no soci i 7€ soci.

AGENDA:

FESTES DE LA PATRONA 2017

 • DILLUNS 31 DE JULIOL

18.00h Festa xop parc. Festa d’aigua per a infants, amb la col·laboració dels bombers que mostraran un cotxe antic restaurat. A Can Conill.

23.30h Marxa Fresca. ”El renaixement d’una festa mítica”. Vine i gaudeix de la millor música dels 80 amb moltes sorpreses i novetats. A la plaça Major.

 • DIMARTS 1 D’AGOST

19.00h Actuació infantil. Astronautes Estrellats. En acabar s’oferirà un gelat als infants assistents gentilesa de Bartomeu Reig SA, Helados Nestlé i Gelats Valls. A la plaça de Ca les Monnares

20.00h Cercavila a càrrec de la Banda de Cornetes i Tambors de Pollença i de la Banda de Música de Pollença. Pels carrers de Pollença.

22.30h Revetla amb Es fossers, els Ipop’s i Jaume Mas i la Wagwaan Band. A la plaça Major.

 • DIMECRES 2 D’AGOST

05.00h Alborada a la plaça Major per seguir pels carrers de la vila. Recorregut: Plaça Major, Ajuntament, Placeta de Martorell, Cantonada carrers Coronel Aloy i Canonge Llobera, Cantonada carrers Mare Alberta i Joan Vives Rotger, Plaça de l’Assolellador (abeurador de Sant Isidre), Cantonada Via Pollentia amb Bota Totxo, Plaça de Ca les Monnares, Placeta de Sant Jordi, Cantonada carrers Mar i Verger, Cantonada carrers Pare Vives i Binimelis, Cantonada carrers Formentor i Gerreria, Cantonada carrers Horta i Gruat, Cantonada carrers Lleó i Bonavista, Cantonada carrers Roca Tomàs i Horta, Plaça de l’Almoina.

08.30h Alborada a Cala Molins, Cala de Sant Vicenç.

09.15h  Alborada a la plaça de Miquel Capllonch del Port de Pollença.

10.00h Alborada a la residència.

11.00h Ofici Major i ball de l’Oferta pels cossiers a la Parròquia.

12.15h Ball dels cossiers a la plaça Major.

12.45h Acte institucional a l’església de Monti-sion. Actuació de la Banda de Música de Pollença.

13.00h Aperitiu a l’Ajuntament per a tot el poble.

17.00h Cercavila a càrrec de la Tropa de Cornetes i Tambors del Soldà.

17.30h Processó amb l’antiga imatge de la Patrona i tradicions de la vila.

19.00h Simulacre de Moros i Cristians. Recordar que només els càrrecs del simulacre poden portar espases de ferro.

21.30h Tedèum de Mossèn Miquel Tortell en acció de gràcies i càntic dels Goigs de Costa i Llobera. A la plaça Major, interpretació de l’Alborada i el Visca Pollença per la Banda de Música de Pollença.

23.30h Focs Artificials a la Tanca del Pont Romà. Organitza:Ajuntament de Pollença

ACTIVITATS ESPORTIVES

 • DILLUNS 31 DE JULIOL

20.00h Final del Torneig Futbol 7 Festes Patronals 2017. Camp de futbol de Pollença.

 

EXPOSICIONS

 • 8 ULLS, col·lectiva d’artistes diversos.
 • Tot Marco, Col·lectiva de Xisco i Ramon Provenzal, Mabel Ruiz i Manel Doblas. Fins al 9 de setembre.
 • Spira Bar Grill amb col·laboració amb Espai d’Art 32, Jaume Salvadiego.
 • Obris Restaurant amb col·laboració amb Espai d’Art 32, Emili Parejo amb Paisatges.
 • Museu de Pollença, Podeu visitar el guanyador i finalistes del Certamen Biennal d’Art de Pollença. Fins al 30 de setembre.
 • Església del Convent de Sant DomingoTat Tvam Asi, de Marta Moriarty. Fins al 8 d’octubre.
 • Galeria Espai d’Art 32,  La Isla Esperanza de cinc artistes cubans.
 • Galeria Dionís Bennàssar,  Paisatges de llum de l’artista Joan Peix. Fins al 17 d’agost.
 • Maior, trobam l’exposició  d’Eva Lootz. Dissabte 5, inauguració de l’exposició de Pedro Calapez; El límite ubicuo a les 20h.
 • Ca’n Dionis, s’hi exposa obra de Toni Mandilego, i  hi trobareu l’exposició de l’artista Crespi Alemany.
 • Galeria Llompart, Col·lectiva Mateu Sitges Febrer i Eugenio Mayor.
 • Museu Dionís Bennàssar. Podeu visitar-lo de dimarts a divendres de 10h a 15h i els dissabtes i diumenges de 10h a 14h.

 

FESTIVAL POLLENÇA

 • GABRIELI CONSORT. Dissabte 5 d’agost a les 22h al Claustre de Sant Domingo, concert d’opertura de Gabrieli Consort, un grup d’intèrprets conegut a nivell mundial amb un gran repertori vocal i instrumental que abasta des del Renaixement fins a l’actualitat. Format inicialment com un conjunt de música per Paul McCreesh el 1982.

Recorda que cada dimarts entre les 10.00 i les 11.00h sortejam entrades al programa del Festival amb Mateu Vila . El pròxim sorteig serà de Carles Trepat i la Orquestra Simfònica. Molta sort!

AVANÇ AGENDA:

 • Dilluns 7, el Club Pollença presenta una lluna plena de poesia. Lectura de poetes de la literatura francesa. A les 22h al terrat del club.

Afegir un comentari