Guardat a: Agenda ~ Publicat el 31/05/2021

Agenda del 31 de maig al 6 de juny

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 31 de maig al 6 de juny:

 

COVID19:

 • Si heu nascut entre 1952 i 1976 podeu demanar hora per vacunar-vos a BITCITA citavacunacovid.ibsalut.es o telefonant al 971 211 999.
 • Si ets menor de 60 anys i vacunat amb 1 dosi AstraZeneca entra a ibsalut.es/2-dosi-az i omple el formulari per acabar de completar la teva vacunació.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Campanya de vacunació contra meningitis per a joves nascuts del 2001 al 2007. Telefonar al PAC de Pollença, 971 53 30 41.
 • Vacunació al.lotes contra papil.loma.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la , emplena les teves dadesal formulari  que trobaràs al facebook de l’ajuntament .
 • Des de l’àrea de comerç de l’Ajuntament de Pollença, juntament amb l’àrea de turisme, han proposat difondre i potenciar l’adhesió a l’aparador virtual gratuit disponible al web www.pollensa.com.Per això, si teniu un estebliment, vos conviden a que vos adheriu a la web, enviant el formulari omplert així com fotografies del vostre negoci. Si estau interessats podeu sol·licitar el formulari en aquesta adreça electrònica (aodl@ajpollenca.net) o bé a l’oficina de turisme oit@ajpollenca.net.
 • Des de l’Àrea d’Esports anuncien que ja es pot fer la preincsripció per les Estades d’Estiu 2021 (es en linia). Al seu Facebook trobareu la dinàmica de les preinscripcions, preus, horaris, etc. Per a més informació ens podeu contactar al 971533990 o al 971865212.
 • A partir del pròxim 1 DE JUNY de 2021 hauràs de tornar a renovar la demanda d’ocupació en les dates que et corresponguin. Tens tres vies per consultar la data de renovació i renovar la demanda: A través de la pàgina web del SOIB, L’APP o Per telèfon, 971 22 57 91 (o 012).
 • Ets artesà de Pollença? Adhereix-te a la campanya de promoció de producte local al formulari que trobareu al Facebook AODL Pollença abans de dia 16 de juny! Podràs exposar els teus productes a les tres oficines d’informació turística del municipi (Pollença, Port de Pollença i Cala Sant Vicenç). A més a més, s’elaborarà una petita guia en línia on estiran tots els artesans adherits a la campanya i s’inclourà a la guia un punt de venda de cadascun dels artesans. Aquesta guia es podrà descarregar a través d’un codi QR. També s’inclouen artesans de productes agroalimentaris com olis, vins, forners, etc. Consultau al formulari les característiques de la vostra adhesió.

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Convocatòria per cobrir tres llocs de Treballadors/es Socials amb contractació de durada determinada per a l’execució d’un programa temporal i mitjançant el sistema de Concurs-Oposició . El termini per presentar les instàncies acaba dia 4 de juny de 2021, ambdós inclosos. Mes info a www.ajpollenca.net

 • L’Ajuntament dóna subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual. Podran acollir-se a aquest pla de subvencions totes aquelles persones físiques i jurídiques del terme municipal de Pollença, després d’haver normalitzat un determinat document, rètol, etiqueta, etc.
  Les ajudes seran:
  – Per retolació comercial fins a 450,00€
  Per cartes de bar i de restaurant fins a 350,00€
  Per documents administratius fins a 150,00€
  Per a activitats publicitàries fins a 350,00€
  El termini per justificar les despeses subvencionades acaba dia 3 de desembre de 2021. Més informació: www.ajpollenca.net

ENTITATS

 • UNDERMOLL organitza un Mercadet de Segona Mà benèfic. Dissabte dia 6 de 10 a 14h, a la plaça Miquel Capllonch.
 • LES PARRÒQUIES DE POLLENÇA i l’OBRERIA DEL CORPUS comuniquen que, davant la situació causada per la pandèmia de la COVID-19 i atès les mesures restrictives, un any més, han d’ADAPTAR  la realització dels actes festius que envolten la festa del Corpus a Pollença. Així que enguany, se manté la celebració de L’OFICI DEL CORPUS a la Parròquia el diumenge 6 de juny a les 18:30H, seguint totes les mesures higièniques i sanitàries (ús mascareta, gels hidroalcohòlics, distanciament social…) amb l’AFORAMENT REDUÏT I LIMITAT AL 50% (200 persones aprox.) NO SÓN NECESSÀRIES ENTRADES, sinó que en complir l’aforament ningú no podrà accedir a l’interior de l’església.
 • Parròquies de Pollença i Port informen que com cada any, el dilluns dia 31 de maig celebren la festa de la Visitació, però per motius de mesures anticovid, enguany serà a la Parròquia (i no al Roservell, com era habitual), a les 20h. També a causa de la pandèmia, es veuen obligades a adaptar la festa del Corpus. Es manté la celebració de l’Ofici el diumenge 6 de juny a les 18.30h seguint totes les mesures higièniques i sanitàries. Queda suspesa, però, la processó amb les Àguiles i Sant Joan Pelós pels carrers de Pollença.
 • Divendres 11 de juny, SORTEIG PERSONATGES HISTÒRICS PATRONA 2021. A les 17.30 al Carreró del Vent. A causa de les mesures per la COVID, enguany en principi els personatges es vestiran per a l’ofici, de moment no esté previst que hi hagi processó.
 • L’Associació de Persones Majors de Pollença informa als seus socis que divendres 4 de juny repartiran coca amb albercoc. Podeu recollir els tickets de dia 24 de maig a dia 2 de juny: Dilluns, dimecres i divendres de 17 a 19h i dimarts, dijous, dissabte i diumenge de 10 a 12h.
 • El Parc Natural s’Albufera organitza una jornada de voluntariat ambiental Eliminació de plantes exòtiques per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient”. Dissabte, 5 de juny de 10 a 13.00h. Lloc de trobada: Centre d’informació, Sa Roca . Inscripcions i més informació telefonant al 971 89 22 50.
 • La Fundació cors Oberts recorda  el projecte RASPER 2.0, es recull roba i se li dóna una segona vida on la gent pot anar a adquirila per un petit donatiu que va destinat a projectes de la fundació. La botiga de segona mà obri els dimarts i dijous de 17 a 19h. Demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS de 9 a 12h I ELS DIMECRES I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
  • Diumenge 06, dins el Cicle de Concerts “trae tu mantita”, Joan Sebastià y la col·laboració de Rafa. A les 20.00h al pati dels Sagrats Cors. Organitza Fundació Cors Oberts. Event Solidari, 10€. Podeu reservar la vostre plaça telefonant al 971 53 06 67.
  • Exposició dels 100 anys a Pollença de les Missioneres dels Sagrats Cors, situada a la capella del convent dels Sagrats Cors es pot visitar els dimarts i dijous de 18 a 21 hores, mentre que els dissabtes i diumenges s’ha de tocar a la porteria. Fins dia 15 d’agost.
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Ho podreu descobrir a Espai Artesanal, al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:00h. Si el temps ho permet. Tornen a l’horari d’estiu.
 • L’alumnat d’ESO1 i d’ESO2 de l’institut IES Guillem Cifre de Colonya, organitzen una Cursa Solidària Virtual,  abenefici de la Xarxa de Suport Mutu de Pollença. Per participar-hi vos podeu inscriure pel preu de 3 euros de dues maneres diferents:  fins al 18 de juny (data límit) a l’IES Guillem Cifre de Colonya, de 10.45 a 11.10 hores, en què podreu pagar i recollir el vostre dorsal; o a través d’un formulari que es pot trobar a la pàgina web de l’Institut o al Facebook. Una vegada emplenat, podreu pagar a “Llobera Llar i Decoració” (Pollença) o a “Tartas al Alba” (Pt. Pollença). Allà, a més de pagar, haureu de recollir el vostre dorsal. La cursa la podeu fer en bicicleta, caminant, corrent o anant d’excursió amb la família.Vos conviden a què us faceu una foto amb el dorsal i la pengeu a les xarxes amb el hashtag #MoutePerLaXarxa #IESGCC.

  A més, a partir del 7 de juny podreu comprar unes mascaretes dissenyades per l’alumnat per 5 euros (també a benefici de la Xarxa de Suport Mutu). En cas que no vulgueu fer quilòmetres, podeu realitzar un donatiu.

AGENDA CULTURAL:

 • Dijous 3, cine al Club Pollença amb  “HIJOS DEL SOL” . A les 20.30h. Preu Socis 4€, No socis 6€.
 • Dissabte 5, actuació d’Art Vocal Ensemble al Palau de Congressos de Palma. Concert monogràfic dedicat a la figura de GEORG FRIEDRICH HÄNDEL, un dels màxims exponents del barroc anglès. Homenatge a LAURA PENZIN, cantaire que formà part també de la junta directiva d’Art Vocal Ensemble. Ja podeu adquirir les vostres entrades a través de http://www.artvocalensemble.cat/
 • Diumenge 6, III Memorial Feliu Portella al Pavelló de Pollença.
 • Diumenge 13 de juny, arranca el Mythical Festival amb l’actuació d‘Anegats. A les 21.00h al Claustre de Sant Domingo. Entrades ja a la venda a sompollenca.com o mythicalfest.com.

 

AUDITORI ALCÚDIA: 

 • Dissabte 5, espectacle de Dàmaris Gelabert “SÓC FELIÇ“. A les 18.00h, Preu: 12€

 

 

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR , presenten la nova exposició: “EL VIEJO Y EL MAR” (Homenatge a JAUME SALVADIEGO) .Fins dia 17 de JUNY 2021.
    • Galeria Maior: exposició SECUENCIA EXPANSIVA, de l’artista Joan Cabrer,

Afegir un comentari