Guardat a: Agenda ~ Publicat el 31/10/2022

Agenda del 31 d’octubre al 6 de novembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 31 d’octubre al 6 de novembre.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Diada de Truc 2022: Dissabte 19 de novembre, al Club Pollença. Presentació de participants, a les 8h; inici oficial, a les 9h. Inscripcions fins el 14 de novembre, NOMÉS VIA WHATSAPP al 691 565 598 o al 660 013 333, o de manera presencial al bar del Club Pollença. Places limitades fins a 40 parelles. Preu: 40 euros per parella i s’inclou el dinar (30 euros si els participants són socis del Club Pollença). Premis de fins a 700 euros. Organitzen: Ajuntament de Pollença i Club Pollença.
 • La II Cursa Memorial Miquel Amengual serà dia 12 de novembre (La Fira) a la Plaça dels Seglars. A les 16h hi haurà curses infantils, i a les 16.30h sortirà la cursa de 6km, que està adreçada a majors de 14 anys. Inscripcions obertes a elitechip.net.
 • Nou horari al Centre de Turisme Ornitològic de La Gola a partir de Novembre: Dilluns, dimecres i divendres de 9-16h.
 • Biblioteques de Pollença: Taller de manualitats dins la programació de La Fira, “Vols una ovelleta?”. A partir de 5 anys. Dissabte 12, a les 11.30h, a la Plaça Vella. Places limitades. Inscripció prèvia a mediadora@ajpollenca.net
 • L’Àrea d’Igualtat ha programat activitats aquestes properes setmanes amb motiu del 25N:
  • Dijous 3 de novembre: taller “Envellir en femení” adreçat a dones grans, impartit per ADIBS (Associació de Dones de les Iles Balears per la Salut). Al Centre Cultural Miquel Capllonch, al Port de Pollença, de 17h a 20h.  Inscripcions a igualtat@ajpollenca.net, 611 56 89 29.
 • L’Ajuntament ha organitzat el Primer Concurs de “Cuina amb mè” de Pollença. Serà dia 12 de novembre a les 18h al carrer Bartomeu Aloy (el de la cooperativa). Podran participar-hi totes les persones aficionades a la cuina, sense tenir en compte l’edat. La participació pot ser a títol individual o com a membre d’una associació, entitat, etc. Atès que es tracta d’un concurs de cuina amateur, queda expressament prohibida la participació de cuiners professionals. Per participar-hi s’hauran d’inscriure a través de l’adreça electrònica info@emprenpollenca.es o també es poden fer al departament de Fires i Mercats al c/ Pere Josep Cànaves Sales s/n (al costat del Museu) o al tel. 663 876 656. Teniu fins el dia abans, dia 11 de novembre. Més informació a lafiradepollenca.com

ENTITATS

 • ABAIMAR: L’Associació ABAIMAR juntament amb l’alumnat del 2n cicle CEIP Costa i Llobera inauguren una exposició solidària. La temàtica ha estat visibilitzar la dona i les creacions dels joves artistes es podran comprar, així, els diners de la venda aniran destinats a l’associació ABAIMAR.  Dijous 3, a les 19h al Claustre.
 • Associació Persones Majors de Pollença (Tercera Edat de Sa Nostra): Divendres, 4 de novembre, Dia de bunyols. S’ha de recollir el tiquet, fins dimecres 2 de novembre. Horari de recollida (s’ha de presentar el carnet de soci): dilluns, dimecres, dijous i dissabte de 17h a 19h., i dimarts i divendres, de 10h a 12h.
 • Can Bum:
  • Esplai a Pollença: Dia 5 serà el dia de la presentació entre els nins i nines i els monitors/res. La primera activitat serà un Joc de pistes pel poble. Recordau que l’esplai serà els dissabtes alterns de 16 a 18.30h, per a joves de 6 a 12 anys. Més info a esplaicanbum@gmail.com
 • Proyecto 10 cerca models per formar part de la desfilada que estan preparant per La Fira. Cerquen perfils de totes les edats i ens han remarcat que no importen les teves mesures el que importen són les ganes i que et vulguis divertir. Per més informació vos podeu posar en contacte amb el 678 62 39 65 (Marta Formes) o a través de les xarxes socials de proyecto.10.
 • Club Pollença: Convocatòria d’una plaça de Conserge/Explotació del bar-restaurant, a partir de 2023. Termini de presentació de sol·licituds fins el 30 de novembre. Contacte: secretaria@club-pollensa.com
 • XXXII Aniversari de la Tercera Edat de Colonya. Dinar a Son Sant Martí. Divendres 18 de novembre a les 11h acte religiós a l’esglesia parroquial. A les 12.30h sortida de l’autocar davant el bar Avenida. 14h dinar amb menú, ball i música en viu. Preu pels socis 28 euros i ja vos podeu apuntar a Colonya.

AGENDA CULTURAL

 • Dilluns 31, Nit de les ànimes a Can Bum. A les 18h hi haurà pintacares i a les 18.30h contacontes:
  • Pels infants d’entre 2 i 4 anys “Anam d’excursió…terroríficament”.
  • Infants a partir de 5 anys “Un sopar de por”
  • Pels seus pares o mares: Propostes d’activitats per acostar-se a la mort de manera afectiva amb els més petits.
  • A més, a les 19.30h hi haurà una passejada nocturna amb fanalets. Fins a la Plaça Major. Heu de portar el vostre fanalet amb espelma. Es prioritzen disfresses de bubotes, bruixes i bruixots… La idea és poder reutilitzar i evitar compres innecessàries.
 • Dilluns 31, Nit de les ànimes organitzada per Los 40 Music Classic i l’Ajuntament de Pollença. A les 18.30h hi ha la FESTA MENUDA, truc o tracte amb la bruixa piruixa amb els balls de la calavera i la recerca del tresor encantat. I a partir de les 21h hi ha la bauxa nocturna amb DJ Miquel Vera, DJ Gaspar Sampol, DJ Xennia Vita i DJ Tocats d’Ala. Serà als jardins de Joan March i heu d’anar terroríficament disfressats.
 • Dilluns 31, Halloween a la Plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença. Gran festa infantil, amb castells i animació infantil amb Mickie Mouse, Minnie i la Patrulla Canina. També hi haurà DJs amb música jove i venda de menjar dolç i salat per a contribuir als viatges d’estudi. Sorteig de 20 targetes de regal de 100 a 500 euros, també per a contribuir als viatges d’estudi. De les 16h a les 22h.
 • Dijous 3, Cineclub amb la reproducció de “Fuego”, un drama romàntic francés dirigit per Claire Denis. Narra la història d’un trio amorós entre na Sara, en François i en Jean. Es retrobaran, tornaran tenir relació i tots arribaran a perdre el control. Aquest film va ser premiat amb l’Ós de Plata a la Millor Direcció a la 72a edició del Festival Internacional de Cine de Berlín. A les 20.30h al Club Pollença. Preu: 4 euros socis / 6 euros no socis.
 • Divendres 4, presentació del llibre “Els cognoms de les Illes Balears”, de Gabriel Bibiloni. A les 19.30h a Can Bum.
 • Cicle de concerts d’hivern música i patrimoni. Entrada gratuïta.
  • 1 de novembre. 20.30h Esglèsia de Sant Jordi. Amb l’actuació Canto Vivace, Coral Alemanya, Requiem de Mozart, Director Konrad Huber.
  • 4 de novembre. 20.30h Parròquia de Pollença. Orquestra Lauseta, Mozart i simfonia 5 de Schubert, Director Xisco Amengual.
  • 5 de novembre. 20.30h Esglèsia de Sant Jordi. Encantades, coral femenina d’Eivissa, Director Jordi Martí.

Afegir un comentari