Guardat a: Agenda ~ Publicat el 04/12/2023

Agenda del 4 al 10 de desembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 4 al 10 de desembre.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Ja s’han obert les inscripcions per el Parc de Nadal i Reis, que serà els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre, i 2, 3, 4 i 5 de gener, al Pavelló Municipal de Pollença. Adreçat a infants nascuts entre 2011 i 2019. Les activitats seran de 9 a 13h, amb possibilitat d’entrada i sortida mitja hora abans i després. Es pot escollir entre Espai Creatiu i Expressiu o Multiesportiu. Inscripcions fins dia 15 de desembre mitjançant la web de l’Àrea d’Esports.
 • Esquiada pollencina a Andorra 2024, del 29 de febrer al 4 de març. Preu 660€. Inclou 4 dies de Forfait a l’Estació Grandvalira, assegurança, allotjament, esmorzar, menú a pistes per dinar, material, desplaçaments i vols. Les classes grupals per nivell són opcionals a un preu a part. Més informació i inscripcions a xarxes socials de Punt Jove. Darreres places.
 • La Pista de Gel Sintètic al Claustre de Sant Domingo serà gestionada cada setmana per diferents associacions del municipi i la recaptació anirà per a elles. Aquesta setmana estarà oberta cada dia de 16 a 19:30, i a partir de dimecres fins diumenge també els dematins de 10 a 13h. Els torns son de 30 minuts, i el preu és de 3€ per torn, que inclou el lloguer de patins. Es recomana dur casc i guants.
 • L’ajuntament ha obert el termini d’inscripció per participar al Mercadet de Nadal del Port de Pollença, que serà serà el diumenge dia 17 de desembre a la Plaça Miquel Capllonch, de les 10.00 a 13.30 h. Només poden participar-hi els comerços del terme municipal de Pollença. El termini d’inscripció és fins al 13 de Desembre de 2023.
 • L’ajuntament ha publicat les bases del concurs per escollir la imatge representativa de la Fira del Vi 2024. Poden presentar-s’hi tant professionals com no professionals del món del
  disseny i belles arts de manera indicidual o col.lectiva. Les obres es poden realizar amb qualsevol técnica pictórica, fotográfica, informática,… i s’han d’entregar al Registre General d’Entrades de l’Ajuntament de Pollença o de l’oficina municipal del Port de Pollença. La dotació económica del concurs será de 600€.
 • Àrea de biblioteques:
  • Taller viu el Nadal. Dia 13 a les 17.30h a la biblioteca del port de pollença. A partir de 5 anys. Aforament limitat inscripció prèvia a mediadora@ajpollenca.net
  • Arriba l’hivern i des de la biblioteca de Pollença demanen ajuda per decorar la biblioteca! Serà dia 11 a les 17.30 hores a Can Llobera. A partir de 5 anys, places limitades. Inscripció mediadora@ajpollenca.net

ENTITATS

 • L’associació d’Artesans de Pollença, tornaran a obrir l’ESPAI ARTESANAL a la Taverna dels Jadins Joan march. Serà aquest cap de setmana, de divendres 8 a diumenge 10, i el cap de setmana de la setmana que ve, del 15 al 17 de desembre. L’horari serà de 10 a 14 i de 16 a 20h. Allà hi podreu trobar Productes elaborats a Pollença.
 • Club Pollença: tardeo Bailas poco y lo sabes” amb Dj Polit, divendres 8, a partir de les 18h.
 • L’Associació Cat Protection organitza un mercadet de Nadal. A més, també agraeixen la donació de menjar de moix. Tots els beneficis aniran destinats a la cura dels moixos del carrer. Podeu trobar la paradeta al carrer Mendez Nuñez del Port de Pollença fins dia 22 de desembre.
 • L’Associació de Persones Majors de Sa Nostra informa als seus socis que poden recollir Loteria de Nadal els dimarts i divendres de les 17 a les 19h.

AGENDA CULTURAL

 • Dimecres 6, Alternatilla Jazz Festival: Aka Moon Trio. A l’església de Monti-sion a les 20h. Entrades a partir de 15€ a ticketib.com .
 • Dimecres 6, encesa de llums a les 17 hores a Pollença. Hi haurà cercavila de la Tropa de Cornetes i Tambors del Soldà. A la plaça major, espectacle de circ i animació amb Cap de Fibló anomenat “Encén la teva llum”. Finalment, després de l’encesa hi haurà una xocolatada a càrrec i a benefici de PRODIS Pollença.
 • Dijous 7, hi ha Cineclub al Club Pollença, amb la pel.lícula “Sobre todo de noche“. Un drama de cinema negre sobre adopció, dirigit per Víctor Iriarte. A les 20.30h. Entrades 4 euros socis, 6 euros no socis. SINOPSI: Quan Vera era jove va haver de donar el seu fill en adopció. Quan Cora era jove, el seu metge li va dir que no podia tenir fills i només adoptant podria formar una família. Ambdues comparteixen l’experiència d’haver sigut mares d’un nin anomenat Egoz. (Trailer)
 • Divendres 8, encesa de llums a les 17 hores amb un cercavila de la Tropa de Cornetes i Tambors del Soldà que acabarà a la plaça Miquel Capllonch. També hi haurà animació amb Cap de Fibló “Encén la teva llum” i xocolatada a càrrec i a benefici de l’associació ABAIMAR (Associació Balear d’Infants amb Malalties Rares).
 • Dissabte 9, activitat de ball en línia a la plaça Major de Pollença. A partir de les 18.00 h. Pensau a dur un complement nadalenc!
 • Diumenge 10, Ensalades o La música divertida del Renaixament“, a càrrec d’Art Vocal Ensemble, a l’església de Monti-sion a les 20h. “Ensalades: barreja de cançons, algunes d’elles populars i conegudes, enllaçades a través d’altres textos musicats que esdevenen nexe d’unió, varietat d’idiomes, de versos i mètriques diferents i ritmes també diversos.” Concert nadalent, on els protagonistes Mateu Fletxa el Vell i Joan Brudieu, en són, precisament, els màxims exponents d’aquest gènere musical tan singular i heterogeni. Intèrprets:  Ensemble d’Ítaca, Art Vocal Ensemble, Sabela Oliver (narradora) i Llorenç Gelabert Gual (direcció). Entrades a 5€ a ticketib.com i a taquilla.

EXPOSICIONS

 • A l’església del Roser (Claustre de Sant Domingo), «REPENSAR DISSENYS, REPENSAR PROCESSOS». Fins dia 10 de desembre.
 • A Can Llobera, exposició de fotografies “Joan Cerdà. De Can Bestard. La Vida en B&N”. (Fins després de Sant Antoni)
 • Al Museu de Pollença, “Mateu Llobera, centenari”. (Fins després de Sant Antoni)

Afegir un comentari