Guardat a: Agenda ~ Publicat el 04/01/2021

Agenda del 4 al 10 de gener

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 4 al 10 de gener:

 

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Concurs de Tik Tok a Pollença. Per a participants a partir de 12 anys. CONDICIONS: De temàtica lliure, amb un mínim de dos participants i un màxim de 6, i el vídeo ha de tenir una durada d’entre 15 i 40 segons. Podeu enviar el vídeo fins dia 10 de gener a uepjove@ajpollenca.net o per whatsapp al 617 18 09 87. Els vídeos es penjaran a l’instagram de @uepjovepollenca perque la gent pugui veurer-los i posar like. El guanyador serà el vídeo que tengui més likes. Podeu votar fins el 30 de gener! IMPORTANT: es necesita l’autorització del drets d’imatge dels menors que no la tenguin entregada al Punt Jove.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVID PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)
 • Tens ganes d’aprendre mindfulness? Ràdio Pollença juntament amb el psicòleg clínc José Luis-Reig t’oferim l’oportunitat de fer-ho amb un nou curs que estam preparant . Et pots apuntar al Facebook de “Mindfulness Mallorca” o enviant un correu a radio@ajpollenca.net . Un curs en el que obtendràs seguiment i feedback a través dels micròfons de Ràdio Pollença! Per a més informació telefonau al 669 49 66 34 o al 971 53 54 55.

 

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’ajuntament ha publicat les Bases específiques per cobrir una plaça de coordinador/a de cultura. PERSONAL LABORAL FIX. Tota la información a ajpollenca.net

ENTITATS

 • Atenció nins i nines!! Els Reis d’Orient informen que les Bústies Reials estaràn esperant les vostres cartes de dia 2 a dia 4 gener:
  • a Pollença: a Sant Jordi, Claustre, Plaça Major i plaça ca les Munnares.
  • al Port de Pollença: plaça Miquel Caplloch.
 • Colonya Caixa Pollença col·labora un Nadal més amb la campanya “Cap Infant sense jugueta”, un projecte de la Fundació Solidària de Monti-Sion, perquè tots els infants de Mallorca tenguin juguetes. Amb aquesta finalitat, demanen que totes les persones que vulguin aportar el seu granet d’arena deixin joguines noves, per a infants d’1 a 10 anys, a qualsevol oficina de Colonya Caixa Pollença, abans del 5 de gener. Des de l’organització, demanen que les juguetes no siguin bèl·liques, sexistes ni perilloses; que duguin piles, si cal, i sense embolcall o bé que aquest sigui transparent. Aquestes juguetes es repartiran entre infants de famílies sense recursos ateses per l’organització d’ajuda a les persones amb grans dificultats de subsistència.
  A més, la Fundació Guillem Cifre de Colonya convoca la quarantena edició del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya. El termini per a la presentació d’originals a aquesta edició finalitzarà el proper dia 30 d’abril de 2021.
  Consulta les condicions i bases a la nostra web: www.colonya.com
 • L’Associació de Veïns del Port de Pollença informa als socis que dia 21 de gener hi haurà eleccions a la Junta Directiva de l’AVPP.El termini de presentació de candidatures finalitzarà el dia 11 de gener del 2021, a les 21,00 hores. S’hauran  de presentar candidatures completes, que cobreixin la totalitat dels càrrecs de la Junta  Directiva, degudament acceptats per escrit pels candidats proposats, en sobre tancat amb  justificant de rebut, a l’oficina de l’entitat, carrer Mestral nº 15, entresol, del Port de Pollença
 • La Cooperativa Pagesa de Pollença ens recorda que segueixen duguent a casa el me i la porcella. Servei a domicili a Pollença, Alcúdia i Sa Pobla telefonant al 971 53 41 46. Aquestes festes disfruta en  familia d’un bon dinar o sopar amb la carn dels pagesos de Pollença. Compra producte local o Km 0!
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Trobareu l’Espai Artesanal al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença recorden l’horari del punt de venda directe de peix. Aquesta setmana el punt de venda de peix estarà obert avui dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:30h. Segons el temps ens informaran de quins altres dies obrin.

 

AGENDA CULTURAL

 • Dimecres 6CONCERT A CAPPELLA a càrrec de “OVEUS”. Nadales, clàssic, pop, soul, rock… A les 18h a l’Esglèsia del Convent de Sant Domingo. Entrada gratuïta. Aformanet limitat. RESERVES: Can Llobera de dimarts a divendres d’11.00h a 14.00h, Tel. 971 53 01 08 Ext. 200

AUDITORI D’ALCÚDIA

 

 

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR col.lectiva.
    • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari