Guardat a: Agenda ~ Publicat el 04/03/2024

Agenda del 4 al 10 de març

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 4 al 10 de març.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Els Reconeixements Clara Hammerl enguany seran pel col•lectiu de dones treballadores dels tallers de la ràfia. Per això, l’ajuntament fa una crida a totes les dones que hi varen treballar. Si vàreu ser treballadores dels tallers de la ràfia o teniu alguna coneguda que ho fos, posau-vos en contacte a través d’aquest telèfon 687 51 59 72 (fins dilluns dia 11). L’acte serà el proper divendres 15 de març, a les 19.00 h, a l’església de Monti-sion
 • L’Ajuntament té obert el termini per a presentar-se als contractes de concessió de serveis per explotar les cafeteries dels Poliesportius del municipi. Hi ha tres lots d’explotació: bar del poliesportiu del Port de Pollença, bar del poliesportiu de Pollença, bar del pavelló de Pollença. El termini per presentar-s’hi està obert fins el 20 de març. Trobareu tota la informació a www.ajpollenca.net
 • L’Ajuntament organitza la 2a edició del mercadet veïnal de segona mà. Serà dissabte, 23 de març, de 10.00 a 15.00 h, a la Plaça Miquel Capllonch (Port de Pollença). Les inscripcions per participar-hi estan obertes fins dia 15 de març a www.ajpollenca.net. Més informació a mediambient@ajpollenca.net (s’autoritzaran per criteri de data de registra d’entrada). Hi poden participar residents del municipi i associacions sense ànim de lucre, que no exerceixin cap activitat professional. El muntatge, desmuntatge i neteja anirà a càrrec de cada participant.

ENTITATS

 • L’Associació de la Tercera Edat de Colonya organitza vàries activitats:
  • Cap de setmana a Porto Cristo, del 19 al 21 d’abril. A l’Hotel Castell dels Hams, preu per persona, tot inclòs 127 € més el bus. Les places són limitades..
  • Viatge a Catalunya Nord i Sud de França, del 12 al 16 de maig, per 485 €. Tota la informació a l’associació de persones majors de Colonya..
  • Assemblea general ordinaria i extraordinaria de socis. Diumenge 10 de març al saló d’actes de l’associació. A les 17 hores es durà a terme la primera convocatòria i a les 17.30 hores la segona.
  • Vesprada de coca amb tallades. Dimarts 12 de març de les 18 a les 21 hores. Heu de passar per l’oficina a recollir els tickets els dies 4,5,6,7 i 8 de març de 18 a 20 hores. Heu de dur el carnet de soci.
 • L’Associació de Veïns del Port de Pollença organitza una xerrada amb motiu del 8 Març Dia Internacional de la Dona. Es titula “Parlem de sexe” amb la psicòloga i sexòloga Maria Rigo. Divendres 8, a les 18h al seu local.
 • Reserva Natural de l’Albufereta: obertes les inscripcions per a l’activitat “Restauram la rereduna“. Es tracta d’una jornada de voluntariat per recuperar la rereduna del Gravet de la Marina amb plantes aromàtiques pròpies d’aquest hàbitat, per restaurar la zona i afavorir als seus pol·linitzadors. També es farà observació d’aus i de l’entorn. Serà dissabte 16 de març a les 10.30h. Inscripcions al web balearsnatura.com
 • Hi haurà campanya de Donació de Sang a Pollença el proper divendres15 de març. Al Centre Sanitari de 16.30h a 21h. Podeu reservar hora i resoldre dubtes a donasang.org o al 971 76 44 33.

AGENDA

 • Dimarts 5, hi ha conferència sobre ciberseguretat organitzada per les APIMAS de Costa i Llobera i Joan Mas. “La seguretat dels nostres fills i filles”. Serà a les 19h al Club Pollença a càrrec de Bruno Pérez, pèrit judicial. Col.labora l’Ajuntament i el Club.
 • Dimecres 6, hi ha xerrada “Els joves davant d’internet“. Una xerrada a càrrec de la Guàrdia Civil que organitzen els centres educatius del Port de Pollença. A les 19h al Saló Parroquial del Port de Pollença. La xerrada és per a famílies d’infants. Es xerrarà de temes com Puc controlar l’ús del mòbil del meu fill? Com puc saber si molesta o és molestat el meu fill a través de xarxes socials? està segur el meu fill amb el mòbil?
 • Dijous 7, Cineclub al Club Pollença amb la pel.lícula “La tierra prometida”. A les 20.30h. Entrades 4 euros socis, 6 euros no socis. Sinopsi:  L’empobrit capità Ludvig Kahlen es disposa a conquerir les dures i inhòspites terres daneses amb un objectiu aparentment impossible: crear una colònia en nom del rei. Tot això desencadencarà en una batalla que posarà en risc la seva vida i la de tots aquells que l’acompanyen.
 • Divendres 8, Lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dona. A les 11h al Centre Cultural Miquel Capllonch del Port de Pollença, i a les 12h a l’Ajuntament de Pollença (escalonada del Calvari)
 • Dissabte 9, El Puig de les dones. Acte de recordança de les dones silenciades i vermut en arribar adalt. Punt de trobada a les 11h a l’inici del Puig. Organitza La Mala Pècora.
 • Dissabte 9, Glosam per Elles. Glosada per diferents indrets de Pollença. A partir de les 19h. C/del lleó cantonada c/Gruat (antics rentadors públics i abeurador), Plaça dels Seglars (bust Clara Hammerl), C/ de Mallorca (Sagrats Cors), Plaça Vella (telefonistes) i Plaça Major (peixateria), un itinerari pels llocs més emblemàtics de Pollença vinculats als oficis i tasques de les dones i del glosat. Activitat a càrrec de l’Associació Cultural Glosadors de Mallorca.
 • Diumenge 10, concert commemoratiu i solidari De Tot Cor, amb motiu dels 125 anys de la mort de Sor Maria Rafela, missionera dels Sagrats Cors. Actuen Palma Gospel Singers, amb Rafel Fiol a la direcció i Andreu Burguera al piano. Serà a les 19h a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels (plaça Major). Entrades a l’AAVV del Port de Pollença, Electrònica Cuadrado i Club Pollença. Preu 10€ (a benefici dels infants de les missions de Ruanda i Uganda).
 • Diumenge 10, hi ha teatre amb l’obra “Palpant, palpant”. Al Club Pollença a les 19h. A càrrec de la companyia Teatreros. Dramatúrgia i direcció Francesca Palou, i l’actriu Adela Mira. Entrades el mateix dia de la funció. A taquilla inversa.

EXPOSICIONS

 • Poesia de Gust Grass a l’església del Convent de Sant Domingo. Es pot visitar de dilluns a diumenge, de 10.30 a 13.30 h i de 17.00 a 20.00h. Fins l’1 d’abril
 • BESTARD-POL·LÈNTIA” a Can Llobera. Fotografies d’entre el 1923 i el 1930 sobre les excavacions de Pol·lèntia realitzades pel fotògraf pollencí. De dilluns a dissabte de 9 a 14 h i de dilluns a divendres també de 16 a 20 h.

Afegir un comentari