Guardat a: Agenda ~ Publicat el 05/12/2022

Agenda del 5 a l’11 de desembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 5 a l’11 de desembre.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Obetres les inscripcions obertes per al Parc de Nadal. Per als nascuts entre el 20010 i els 20218. Serà els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, 2, 3 4 i 5 de gener. Inscripcions fins dia 16 de desembre, places limitades.
 • Campanya Nadal Àrea Comerç: Sortejaran 10 paneres amb productes locals dia 2 de gener. Per participar, tothom que faci una compra a qualsevol comerç, bar o restaurant del municipi, podrà posar el seu nom i telèfon al tiquet i ficar-ho dins les capses que estaran repartides a cada empresa. ATENCIÓ EMPRESES. Enguany el sistema ha canviat i sereu voltros qui haureu d’anar a cercar les capses. Teniu fins dia 12 i ho podeu fer a les oficines de turisme, tant la de Pollença com la del Port de Pollença de 8h a 15h o a l’oficina de l’AODL de 8:30h a 15h.
 • Biblioteca Can Llobera: romandrà tancada dia 5,7 i 9 d’aquesta setmana.
 • Encesa llums Nadal. 9 de desembre a les 18h. A Pollença a la Plaça Major amb l’actuació musical Pere Pam i Pipa. Al Port de Pollença a la plaça Miquel Capllonch amb l’actuació musical Nad-Ales Despistades. Venda de xocolata calenta a càrrec de les Associacions Prodis i Abaimar.

ENTITATS

 • Associació de Persones Majors de Pollença (Sa Nostra): El 22 de desembre sortejaran una cistella de Nadal amb molts de productes. Ja es poden comprar les participacions i tot el que recaptin anirà a benefici de l’associació.
 • Associació de Persones Majors de Pollença (Sa Nostra): Dinar aniversari, dimarts 20 de desembre. Al restaurant Son Sant Martí, a les 14h. Preu: 28 euros i inclou menú, ball amb música en viu i el bus, que sortirà a les 13h des del bar Avenida. Venda de tiquets al seu horari d’oficina.
 • Dinar de germanos de les nascudes i els nascuts l’any 1946. Serà dia 17 de desembre al Club Pollença. La reserva es fa al mateix Club Pollença (fins dia 16, el dia abans).

AGENDA CULTURAL

 • Dimecres 7, presentació del documental ‘Genolls Nafrats’. Es tracta d’un documental sobre poesia d’Alda Merini i a continuació es conversarà amb la seva directora, Clara Fontanet. A les 19h a Can Bum.
 • Dimecres 7, concert de Francesco Zampini Quintet, dins el marc de la sisena edició de l’Alternatilla Jazz Festival. A les 21h a l’església del Claustre. Entrades a ticketib.com
 • Dijous 8, Cineclub amb la reproducció de “El agua”, un drama espanyol dirigit per Elena López. Sinopsi: És estiu a un petit poble del sud-est d’Espanya. Una tempesta amenaça de tornar a desbordar el riu que el travessa. Una vella creença popular afirma que algunes dones estan predestinades a desaparèixer amb cada nova inundació perquè tenen “l’aigua dedins”. A les 20.30h al Club Pollença. Preu: 4 euros socis / 6 euros no socis.
 • Divendres 9, SOLIDANCE “Balla pel poble”. Un esdeveniment d’activitats dirigides amb suport musical, principalment zumba o similars. El 100% de la recaptació anirà a benefici de Prodis i Abaimar. A banda de la participació també es poden fer donacions. Es sortejaran bons de 5 entrenaments a MR Pons, un sopar per a dues persones a Eu Moll 37, o prendes de roba. El sorteig es realitzarà mitjançant el número de participació i tendrà un preu de 2 euros. a les 17h a la plaça de ca les Monnares. Organitza: alumnes TSCF de l’IES Guillem Cifre de Colonya.
 • Dissabte 10, concert de Jazz, Gospel i el Cant de la Sibil·la, amb Karol Green i Joan Pau Chaves Trio. A les 19.30h a l’església de Monti-Sion. Entrades a ticketib.com pel preu de 5 euros.
 • Dissabte 10, Cap d’any anticipat a la plaça major. A les 18h DJ en directe Jaume Colomar, Pau Xoriguer, Sebas Serrano amb castells inflables per als més petits. A les 20h hi haurà sorteig popular de pernil salat, botelles de vi, dolços i moltes coses més. I a les 20.30h campanades anticipades a càrrec de la banda de tambors i cornetes. Cadascú ha de dur 12 peces de menjar (prohibit dur raïm). Hi haurà premi pels més originals.
 • Diumenge 11, trobada de l’Associació Art de la Pauma de Llevant. De les 10h a les 13h, a la plaça Major de Pollença, on faran una demostració de diferents tècniques del procés de llatra.
 • Diumenge 11, concert de Nadal de la Capella Mallorquina, dirigits per José Martínez i José María Moreno. L’entrada és gratuïta i en acabar el concert es podrà fer un donatiu voluntari a benefici dels Projectes Solidaris de la Fundació Barceló. A les 10.30h a l’església de la Mare de Déu dels Àngels.
 • Diumenge 11, circ art amb l’espectacle “Yompo”. A les 18.30h a l’església del Claustre. Entrada gratuïta.

Afegir un comentari