Guardat a: Agenda ~ Publicat el 05/07/2021

Agenda del 5 a l’11 de juliol

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 5 a l’11 de juliol:

 

COVID19:

 • POLLENÇA ESTÁ EN RISC ALT D’INFECCIONS! La situació del nostre municipi ha empitjorat molt en tan sols una setmana. Ara mateix tenim 56 casos actius i van pujant. Des del PAC demanen que si teniu símptomes compatibles amb covid (tossina, mal estar, febre, diarrea…) telefoneu al Centre de Salut al 971 53 30 41. NO ANEU AL PAC EN CAP MOMENT. Hem de seguir el protocol establert per a no posar en perill la salut d’un mateix ni la dels altres.
 • Si heu nascut entre 1952 i 2005 podeu demanar hora per vacunar-vos a BITCITA citavacunacovid.ibsalut.es o telefonant al 971 211 999.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Campanya de vacunació contra meningitis per a joves nascuts del 2001 al 2007 i vacunació al.lotes contra papil.loma. Demanar cita telefonant  al PAC de Pollença, 971 53 30 41.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la , emplena les teves dadesal formulari  que trobaràs al facebook de l’ajuntament .
 • Torna el C@LOR MUSICAL! Si tens inquietuds musicals, la Banda de Música de Pollença posa en marxa dos dies de presentació i prova d’instruments . Dia 28 i 30 de juliol prova d’instruments de 18:00 a 19:30 al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya. Edad mínima de 7 anys. Vos podeu apuntar emplenant un formulari que trobareu a les xarxes de la Banda de Música de Pollença.
 • Curs de Monitor/a de temps lliure a Pollença. Del 15 de juliol al 8 d’agost en horari de matí i capvespre 275€ (200€ per residents de Pollença). Inscripcions fins  12 de juliol a la recepció Club Duva. El curs es realitzarà amb un mínim de 12 inscrits/es. REQUISITS: Tenir més de 17 anys i el títol d’ESO (o equivalent). Més infomació a  formacio@onesportmallorca.com
 • Els horaris de les oficines de turisme són els següents: OIT Pollença de dilluns a divendres de 9.00 a 16.00 h. OIT Port de Pollença  ( Nova ubicació al Passeig Saralegui, nº 1) de dilluns a dissabtes de 9.00 a 16.00 h. OIT Cala Sant Vicenç de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00h.
 • Des de l’àrea de comerç de l’Ajuntament de Pollença, juntament amb l’àrea de turisme, han proposat difondre i potenciar l’adhesió a l’aparador virtual gratuit disponible al web www.pollensa.com.Per això, si teniu un estebliment, vos conviden a que vos adheriu a la web, enviant el formulari omplert així com fotografies del vostre negoci. Si estau interessats podeu sol·licitar el formulari en aquesta adreça electrònica (aodl@ajpollenca.net) o bé a l’oficina de turisme oit@ajpollenca.net.
 • Des de l’Àrea d’Esports:
  • Tornen les “paxangues” de F6/7 i futbet. Ja podeu fer les vostres reserves seguint les noves normes: S’ha d’emplenar un full de registre abans de cada reserva amb les dades dels jugadors/es, només es pot fer un sol pagament per reserva i només amb tarjeta al poliesportiu o a través de la app, només vos donaran les pilotes, els petos no i evitau arribar o sortir tard per no coincidir amb altres grups.
  • Ja està oberta la piscina descuberta de Pollença! Imprescindible reserva prèvia mitjançant l’APP d’Esports Pollença.  Horaris: De dilluns a Divendres, de 10 a 20h / Dissabtes, diumenges i festius: de 10.30h a 18.30h
 • Ets artesà de Pollença? Adhereix-te a la campanya de promoció de producte local al formulari que trobareu al Facebook AODL Pollença. Podràs exposar els teus productes a les tres oficines d’informació turística del municipi (Pollença, Port de Pollença i Cala Sant Vicenç). A més a més, s’elaborarà una petita guia en línia on estiran tots els artesans adherits a la campanya i s’inclourà a la guia un punt de venda de cadascun dels artesans. Aquesta guia es podrà descarregar a través d’un codi QR. També s’inclouen artesans de productes agroalimentaris com olis, vins, forners, etc. Consultau al formulari les característiques de la vostra adhesió.

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Procediment selectiu per a la contractació d’un/a locutor/a de Ràdio Pollença a l’Ajuntament de Pollença per acumulació de funcions. El contracte laboral tindrà caràcter temporal de durada determinada (un termini de 3 mesos, prorrogable per tres mesos més, com a màxim). La jornada de treball serà de mitja jornada en horari de tarda. Podeu presentar les sol·licituds fins el 14 de juliol.
 • L’Ajuntament dóna subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual. Podran acollir-se a aquest pla de subvencions totes aquelles persones físiques i jurídiques del terme municipal de Pollença, després d’haver normalitzat un determinat document, rètol, etiqueta, etc.
  Les ajudes seran:
  – Per retolació comercial fins a 450,00€
  Per cartes de bar i de restaurant fins a 350,00€
  Per documents administratius fins a 150,00€
  Per a activitats publicitàries fins a 350,00€
  El termini per justificar les despeses subvencionades acaba dia 3 de desembre de 2021. Més informació: www.ajpollenca.net

ENTITATS

 • Nova Temporada de la PENYA MALLORQUINISTA POLLENCINA. Ja vos hi podeu inscriure amb preus especial en el bus que vos trasllada a Son Moix. Per a més informació: Llorenç Cerdà 699 252 808 / Nadal Moragues 609 029 231
 • El Club Pollença oganitza la IV edició del “CURT CLUB”. Hi poden participar totes les persones nascudes després del 2001 de manera individual o en grup. La durada màxima del curt, inclòs els títiols de crèdit, serà de 10 minuts. Tema lliure i s’admeten totes els gèneres: animació, documental, videoclip, etc. Es pot fer en qualsevol format digital (mòbil, càmera, etc). Podeu enviar els vostres treballs fins el 15 de juliol a curtclub@gmail.com. El guanyador rebrà 300€ i un diploma, i el finalista un sopar o dinar al Club Pollença.
 • El Parc Natural s’Albufera organitza “Visites guiades a peu per conèixer la importància de la biodiversitat a s’Albufera i els seus valors etnològics i històricsData: cada dimecres i dijous  Horari: de 9.30 a 11.30h.
  Lloc de trobada: Pont dels Anglesos. Inscripcions i més informació telefonant al 971 89 22 50.
 • La Tercera Edat de colonya  anuncia que han convocat eleccions per renovar la Junta Directiva. S’obri l’entrega de sol·licituds per junta directiva, la qual ha d’estar composta per 10 persones: un president, un vicepresident, un secretari, un tresorer i la resta són vocals. El termini d’entrega és fins dia 15 de juliol. S’han d’entregar a l’oficia.
 • La Fundació cors Oberts recorda  el projecte RASPER 2.0, es recull roba i se li dóna una segona vida on la gent pot anar a adquirila per un petit donatiu que va destinat a projectes de la fundació. La botiga de segona mà obri els dimarts i dijous de 17 a 19h. Demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS de 9 a 12h I ELS DIMECRES I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
  • Exposició dels 100 anys a Pollença de les Missioneres dels Sagrats Cors, situada a la capella del convent dels Sagrats Cors es pot visitar els dimarts i dijous de 18 a 21 hores, mentre que els dissabtes i diumenges s’ha de tocar a la porteria. Fins dia 15 d’agost.
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Ho podreu descobrir a Espai Artesanal, al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:00h. Si el temps ho permet. Tornen a l’horari d’estiu.

AGENDA CULTURAL:

 • Dijous 8, dins el cicle de concerts Sons de Nit 21 ,  “MARINA ROSSELL” amb la trilogia homenatge a George Moustaki. A les 21h al Claustre de Sant Domingo. Entrades  a través de Fonart, o bé per ticketib.com (25€)
 • Divendres 9, Lectura d’ “HISTÒRIA DEL FORMATGE” de Xesca Ensenyat a càrrec de Neus Albis i Maria Jaume. Presentació a càrrec de Pere Salas. A les 20.00h a la Biblioteca Municipal d’Algaida Gabriel Janer Manila.
 • Dissabte 10, TEATRE “SET MANERES DE SER HAMLET” de Josep Pere Peyró. A les 21.00 h, al Claustre del Convent de Sant Domingo. Entrades: ticketib.com [5 €] o a taquilla.
 • Dissabte 10, els “Camioners de Pollença” celebren la FESTA DE SANT CRISTÒFOL 2021. 
  • A les 8.30h  CONCENTRACIÓ de camions a l’aparcament del camí del Puig.
  • A les 8.45h PREGÀRIA a Sant Cristòfol davant el Convent.
  • A les 9.00h BENEDICCIÓ de camions i recorregut per diferent carrers de la població.
  • A les 10.00h BERENAR de companyonia en el restaurant Monument.
  • A les 11.30h Sortida cap a Sant Vicenç i Port de Pollença. Es recorreran diferents carrers.
  • A les 14.00h DINAR de companyonia en el restaurant Monument.

 

FESTES MARE DE DÉU DEL CARME  2021

 • Divendres 9,
  • A les 20.00h Inauguració de l’exposició de dibuixos d’Anglada Camarasa “150 anys” al local social de l’Associació de Veïns del Port de Pollença. Organitzen: Associació de Veïns del Port de Pollença i Museu de Pollença. Es podrà veure fins diumenge 25 de juliol de dilluns a diumenge de 18.00h a 20.00h.
  • A les 21.00h Pregó amb el títol Memòries i reflexions arran de mar”, a càrrec d’Alfonso Jaume, a l’Església de la Mare de Déu del Carme. A continuació concert del dúo de violí  i pianos de l’Orquestra Lauseta. Acte seguit s’oferirà un granissat a les persones assistens.
 • Dissabte 10, Mythical amb concert acústic d’Old Noise i de CARLOS SEGARRA (vocal de Los Rebeldes). A les 21.30h al Pati del CEIP Miquel Capllonch. Taquilla Inversa. La recaptació de les entrades anirà destinat a Serveis Socials i Associacions benèfiques.
 • Diumenge 11, concert a càrrec del quintet de vent i metall Kombrass Quintet. A les 20.00h a l’Església de la Mare de Déu del Carme.
 • ACTES ESPORTIUS
  • De l’1 al 17 de juliol VIII Torneig de Pàdel de l’amistat a DUVA. dia 17 es farà la final i l’entrega de trofeus. Organitzen: Duva Esports i Amics de Sant Antoni.
  • Dijous 8, Diada de Bádminton de les 10.00h a les 13.00h  a la platja de la Gola. Organitza Club Bàdminton Pollença.
Els actes tendran aforament limitat per ordre d’arribada i segons normativa vigent.

MÚSICA DESCONFINADA

 • Dimecres 7:
  • Felix Von Harnack a Cala Barques.
  • Jive Jam a la font del Gall.
  • Mery & Apostles a la Plaça dels Seglars
 • Dijous 8, Jaume Mas & miki rotger a la Plaça miquel Capllonch.
 • Divendres 9:
  • Pep Aspas Trio a la Plaça Ca les Monnares.
  • Tonytoy a l’Oficina de Turisme del Port de Pollença.
  • Federico Fossati a Cala Molins
  • Manteca Latin Project a la Plaça Major
 • Dimarts 6, a Ca n’Escarrinxo (De 19.00h a 23.00h):
  • Mr.Hak (Hip Hop)
  • Fuaka (Reggae)
  • Jaume Mas & The Gardeners (Reggae fusió)

 

 

EXPOSICIONS:

    • Al Convent de Sant Domingo, ja podeu visitar l’exposició  d’estiu “ARTEFACTES, VOCABLES I NINS” Algunes considercions sobre la permanència (de la pintura) en temps de tecnobarbarie, d’Albert Pinya. Amb la col·laboració especial de Niño de Elche.  Es podrà visitar fins el 3 d’octubre de dilluns a diumenge de 10.30h a 13.30h i de 18.00 a 21.00h.
    • L’Atelier Pollença ha inaugurat l’exposició “Movimientos-Elementos” de Benedicte Gerin i Gregory Mason.  Es podrà visitar la mostra fins finals d’estiu.
    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR , nova exposició de DAVID MONRÓS “For Sea Lovers Only”. Fins el 15 de JULIOL 2021.
    • Galeria Maior: A PROPÒSIT DE LA PINTURA’ una exposición homenatge a Xavier Grau.

Afegir un comentari