Guardat a: Agenda ~ Publicat el 05/06/2023

Agenda del 5 a l’11 de juny

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 5 a l’11 de juny.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Àrea d’Igualtat i Atma Dones: taller “Quan la mirada externa importa més que la interna. Treballant l’autoestima”. Dimecres, 7 de juny, de 18h a 20h al centre cultural Miquel Capllonch. Gratuït. Reserva de places al 664 272 645 o al 617 311 250.
 • Escola de Música de Pollença: concerts de final de curs “Marató musical”. Tots seran a les 18.30h al Claustre de Sant Domingo.
  • Dimarts 6, piano i percussió.
  • Dimecres 7, flabiol i xeremia, guitarra, combo, cant coral i orquestra. I estrena de l’himne de la Mitja Marató.
  • Dijous 8, clarinet, violí, sensibilització, dansa i vent metall.
  • Divendres 9, flauta, saxòfon, cant i combos.
 • Ja es poden presentar instàncies per a participar a les proves selectives per cobrir una plaça de Bibliotecari-Arxiver, amb contracte Laboral Fix, a l’Ajuntament de Pollença. Les bases estan publicades al BOE, al BOIB, i el termini per presentar-s’hi està obert fins dia 20 de juny (inclòs). Trobareu tota la informació a ajpollenca.net.
 • Les candidatures per als diferents càrrecs del Simulacre de Moros i Cristians es poden presentar a l’Ajuntament de Pollença o a l’oficina del Port, fins dia 16 de juny. Hauran de presentar una instància i adjuntar-hi una fotocòpia del DNI i un telèfon de contacte de cada membre de la candidatura. A més, s’ha d’enviar la fotografia de la candidatura en format JPG o PNG a l’adreça electrònica joventut@ajpollenca.net. Trobareu la informació i els requisits a ajpollenca.net.
 • Estades d’estiu 2023. Enguany han ampliat en 40 places per arribar a 600 i poder donar cabuda a més famílies. A partir de dimarts 30 de maig a les 08.30h obrin les inscripcions a través d’un formulari que trobareu al web o a la app de l’Area d’Esports. Hi ha opcions d’escola matinera i de menjador. Podeu descobrir més informació al 663 963 349 o al 971 53 39 90.

ENTITATS

 • Associació persones majors de Pollença (Sa Nostra) organitza l’entrega de coques d’albercoc divendres dia 9 de juny. Podeu comprar els tickets fins dimecres 7 de juny al local. Podeu anar de dilluns, dimarts, dimecresde 17 a 19h . Imprescindible dur carnet de soci.
 • Sagrats Cors organitza un sopar solidari dia 9 de juny. Serà a les 20h al pati dels sagrats cors i el preu és de 12 euros. Podeu comprar el vostre tiquet als Sagrats Cors, Can Cànaves Fruites i Verdures i Can Cuadrado i el benefici anirà als nins i nines apadrinats a Rwanda.
 • Amb motiu dels 50 anys de la Secció de Muntanya del Club Pollença dissabte 10 de juny organitzen una jornada d’activitats de muntanya amb excursió, barranquisme i córrer per muntanya i en acabar, hi haurà dinar. Ja podeu comprar els tiquets a Ca Na Felanitxera per 10 euros.
 • El Club Pollença convoca el VIII CURT CLUB, un certamen de curtmetratges dirigit als més joves. S’hi poden presentar totes aquelles persones nascudes després de l’any 2004. Ho poden fer de manera individual o col·lectiva. Els curtmetratges tenen un límit màxim de 10 minuts, títols de crèdit inclosos. El tema és lliure, com també hi ha llibertat respecte als gèneres (ficció, animació, videoclip o qualsevol altre gènere) i el format digital (mòbil, càmera, tauleta …). Els participants han d’enviar el curtmetratge abans del 30 de juny de 2023 i mitjançant el correu electrònic curtclub@gmail.com. A més del curtmetratge, han d’incloure el nom o noms dels autors, el DNI, l’adreça, el telèfon i el correu electrònic. Premis: 300 euros i diploma, i sopar o dinar al Club Pollença.

AGENDA CULTURAL

 • Dilluns 5, Música al carrer, davant l’oficina de Turisme del Port de Pollença a les 20.30h. (Associació de Músics de Pollença).
 • Dimecres 7, Música al carrer,  a la Plaça Major de Pollença Jive Jam, i a la plaça de Ca les Monnares Julie i Pep Toni. A partir de les 20.30h. (Associació de Músics de Pollença).
 • Dijous 8, tercera xerrada del cicle d’audicions comentades “El Festival per a tothom!”, amb el títol “Els quartets de corda, una orquestra en petit”. Reserva de places al web festivalpollenca.com o al 626 308 326. A les 20.30h a la Fundació Rotger Villalonga.
 • Dissabte 10, es duu a terme la primera revetlla de la temporada: la Gran Verbena. Amb dos escenaris a l’aire lliure comptarà amb els grups La la LoveYou, Enrokats, The Hawaiians, Colorado, Martc, Sideways, Jonitheas. A més, hi haurà zona de food trucks, mercadet, zona chill-out i moltes hores de música en viu. Entrada gratuïta. A Can Bach.
 • Diumenge 11, Processó del Corpus. Les àguiles d’enguany, Arianda i Elisenda Llobera, i el Joan Pelós, Gabriel Morro, recorreran els carrers de Pollença en la seva tradicional ruta. L’ofici serà a la parròquia de Pollença a les 18.30h.

EXPOSICIONS

 • Inauguració del 53è Certamen Biennal de d’Art de Pollença 2023. Aquest dissabte 10 de juny a les 20h al Museu de Pollença. L’exposició mostrarà les obres dels 16 finalistes del certamen i el dia de l’inauguració s’anunciaran els guanyadors. (L’exposició es podrà veure fins dia 1 d’octubre).
 • Esglèsia del Convent: “Edicions Maior 25 anys. Obra gràfica 1991 – 2016“. Fins dia 18 de juny. De dilluns a diumenge de 10.30h a 13.30h i de 17h a 20h.

Afegir un comentari