Guardat a: Agenda ~ Publicat el 06/05/2024

Agenda del 6 al 12 de maig

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 6 al 12 de maig.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Àrea de Joventut convida a participar d’un qüestionari per millorar les polítiques de juventut que s’apliquen al municipi. La informació obtinguda s’inclourà al Pla de Joventut que s’està elaborant des de l’Àrea de Joventut. Trobareu l’enllaç a les xarxes de l’Ajuntament i Punt Jove, i de l’agenda de la ràdio: https://forms.gle/ub5WgpVTDFcr4jbh7
 • Des de l’àrea d’Esports i la d’Igualtat de l’Ajuntament de Pollença informen que l’Inter Illes – Bàsquet +40 es celebrarà a Pollença. Consisteix en una trobada esportiva de dones de més de 40 anys, amb equips de Mallorca i Menorca. L’objectiu és intentar que dones exjugadores del poble s’animin a formar un equip per la temporada 24/25. Serà aquest dissabte 11 de maig, a partir de les 16.00 h, al Pavelló de Pollença.
 • El Museu de Pollença celebrarà el Dia Internacional dels Museus amb un microteatre dins les sales expositives del Museu, amb una obra escrita i dirigida per Francisca Palou, a càrrec de l’Associació Teatreros. En un principi s’havien programat 4 sessions, dues per dissabte dia 18 i dues pel diumenge 19. Però se n’han afegit dues més per diumenge capvespre. Es farà una sessió a les 18.00h i una a les 19.30h. Les entrades són gratuïtes, però cal reservar-les a ticketib.com. Les places limitades.
 • Les xerrades d’El Festival per a tothom del Festival de Pollença, comencen la setmana que ve i ja estan obertes les inscripcions. Seran 3 conferències que es faran durant els mesos de maig i juny a la Fundació Rotger Villalonga. La primera serà dijous 16 de maig a càrrec de Pere Estelrich, a les 20.30h, i es titula “Unes estacions barroques”. L’entrada és gratuïta i fins a completar l’aforament, que és limitat. Per això, les persones amb inscripció prèvia tendran el lloc garantit. Es poden fer en línia a través de ticketib.com o presencialment a l’oficina del Festival, de dilluns a divendres de 9h a 14h.
 • L’Ajuntament de Pollença informa de la  convocatòria del concurs oposició per cobrir dues places de peó de neteja en règim de personal laboral fix. El termini de presentació d’instàncies acaba dia 20 de maig. Podeu consultar les bases completes al web de l’ajuntament a l’apartat de tràmits.
 • EMSER informa de les bases de la convocatoria de tres plaçes de personal:
  • Concurs oposició per a la creació d’una borsa de contratació per cobrir jubilacions parcials, vacans eventuals i interines, al servei de recollida de residus en la categoria de peó.
  • Procés selectiu per a cobrir una plaça de tècnic jurídic
  • Procés selectiu per cobrir una plaça d’enginyer industrial

ENTITATS

 • Properes campanyes de Donació de Sang. Podeu demanar hora a donasang.org:
  • POLLENÇA – COL·LEGI MONTI-SION C/ Monti-Sion, 35 Dimecres 8 de maig de 2024 de 10 a 14 hores
  • PORT DE POLLENÇA – LOCAL AAVV C/ Mestral , 15 Dilluns 27 de maig de 2024 de 17 a 21 hores.
 • Club Pollença informa que ja preparen l’ARTESTIU, tallers d’art per a petits artistes. Més informació i inscripcions ales xarxes artestiu2024 o al telèfon 635 047 607.
 •  La Tercera Edat de Colonya anuncia una excursió cultural per dia 5 de juny.  Es tracta d’una sortida a Campos on es visitarà una vaqueria i es degustarà els seus productes. Seguidament sortida cap a l’ermita de San Blas. I per acabar dinar al restaurant Maties i Miquel. Preu 25€, tot inclòs-. Places limitades. Inscripcions a Caixa Colonya del 2 al 30 de maig.
 • ABAIMAR, AFAMA i Arrels Marines, organitzen una caminada popular de 3km amb motiu de les Jornades d’Accessibilitat Universal. Serà divendres 10 de maig a la Plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença. A les 17.30h es faran inscripcions, a les 18.30h s’iniciarà la caminada, i a les 19.30h hi haurà vermutada solidària. El preu del dorsal és de 5€. Els beneficis seran per ABAIMAR.
 • Nova jornada de neteja de l’avenc del camí del Puig. Serà el cap de setmana del 8 i 9 de juny, i ja us podeu inscriure enviant un correu electrònic a promotorsdesavenc@gmail.com indicant el nom, DNI i telèfon. Recordam que aquest projecte està obert a tots els públics i amb secció infantil.

AGENDA

 • Dijous 9, hi ha Cineclub al Club Pollença amb la pel.lícula Puan, de María Alché i Benjamín Naishtat. Una comèdia filosòfica argentina, on dos professors d’estils molt diferents es disputen una Càtedra universitària. La projecció és a les 20.30h al Club Pollença. Entrada: 4€ socis, 6 € no socis.
 • Dijous 9, xerrades de la UOM amb el títol «La química a la cuina: una visió científica de la gastronomia» a càrrec del doctor Bartomeu Vilanova, professor del Departament de Química. A les a les 18h al Centre Cultural Miquel Capllonch del Port de Pollença.
 • Divendres 10, conferència dins el cicle Coneguem Formentor‘ impulsada per la Fundació Rotger Villalonga. “Torres, de la Talaia al Far” a càrrec d’Antoni Domingo i Glòria Druguet, arquitectes. És a les 20.00h a la seu de la fundació (c/Philip Newman, 11).
 • Dissabte 11, al Festival de Teresetes: La terra dels babaus. A les 18.30h a la Sala d’Actes del Port de Pollença. Sinopsi: Cansat de sentir-se com un babau, la tereseta Mingo deixa casa seva per emprendre un viatge a una terra sense trellat. Enfronta embolics amb astúcia, descobrint que pot viure moltes aventures i fer bons amics. Un espectacle didàctic i còmic que reviu la tradició i ens torna una mica de la nostra identitat. Durada: 50 minuts. Edat: Públic familiar, preferentment a partir de quatre anys. Entrades a 2€ a ticketib.com.
 • Diumenge 12, al Festival de Teresetes: Filar. A les 12h al Club Pollença. Sinopsi: Peça de dansa contemporània i poesia visual que explora el poder de la relació entre els cossos i els objectes. La història de Filar és la d’un món que cada dia es construeix i, de sobte, s’ensorra. Els fils ens uneixen amb les nostres famílies, els amics, o les persones amb les quals compartim camins. Durada: 45 minuts. Edat: Públic familiar, preferentment a partir de cinc anys. Entrades a 2€ a ticketib.com.

EXPOSICIONS

 • A la recerca del que m’és propi‘ de Miquel Àngel Àlbis, és l’exposició de primavera de l’església del convent. L’exposició es pot visitar cada dia fins el 9 de juny en horari de 10.30 a 13.30 h i de 17.00 a 20.00h

Afegir un comentari