Guardat a: Agenda ~ Publicat el 07/08/2017

Agenda del 7 al 13 d’agost

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals, exposicions de Pollença del  7 al 13 d’agost:

AJUNTAMENT DE POLLENÇA:

 • Oberta l’oficina del Festival, per a consultes, reserves, abonaments, compra i també la venda on-line a generaltickets.com. L’horari de l’oficina és: De dimarts a dissabte, de 10.00 a 13.30h; dijous capvespre, de 17.00 a 20.00h i el dia del concert, de 20.30 a 22.00h. S’ofereixen descomptes per abonaments, pels titulars del Carnet Jove, pels menors de 14 anys, per les persones en situació d’atur de llarga durada, pels residents al municipi de Pollença, i pels alumnes i professors de l’Escola de Música de Pollença, així com els integrants de la Banda de Música.  Els descomptes només es fan a l’oficina.

 

ALTRES ENTITATS:

 • La Tercera edat de Colonya informa que el pròxim diumenge 13 d’agost a partir de les 18.30h se celebrarà la vesprada d’ensaïmada amb gelat. Es pot passar per l’oficina de l’associació per recollir els tiquets de 19 a 20.30h. Es prega presentar el carnet de socis.
 • L’associació de persones majors de Sa Nostra informa que dia 20 d’agost a les 19h davant el local social celebraran la festa de La Patrona. Es retrà un homenatge als socis i sòcies que han complit o compliran noranta anys enguany, així com a les parelles que han fet o faran les bodes d’or. A més es servirà gelat i coca als socis, així com música en viu. Es pot aconseguir el val d’assistència a secretaria presentant el carnet de soci. L’horari de recollida és de dilluns a divendres de 16.30 a 19.00h.
 • L’Ateneu de Pollença informa que el pròxim dilluns 14 d’agost a partir de les 20.30h a la plaça Vella celebrarà un sopar de pa amb oli i després un experiment artístic inèdit, que combinarà teatre, música, glosa i molta improvisació prenent de base “El testament del porc” (nom de l’espectacle), un glosat antic amb un fort component de crítica social que pot ser adaptat a l’actualitat de la mà de l’actor Miquel Barceló i els glosadors Maribel Servera i Mateu Xurí. Per sopar és necessari apuntar-se prèviament escrivint al facebook de l’Ateneu o enviant un mail a ateneupollencí@gmail.com i donant el nom dels que han de sopar. El preu és de 10€ no soci i 7€ soci.
 • La Cooperativa Pagesa de Pollença organitza la XV anada a la vorera de mar amb carro, a cavall, amb bici, a peu… Tendrà lloc el pròxim dimarts 15 d’agost a Llenaira. La concentració i el berenar seran a les 9.30h a l’aparcament de Can Bach. El dinar constarà d’arròs brut, beguda i postres. Cada un ha de dur plat, tassó i coberts i hi haurà taula i cadira per a tothom. La venda de tiquets és a la Cooperativa Pagesa fins dia 12. Recordar que cada carro s’ha d’inscriure i recollir el número d’inscripció a la Cooperativa pagesa. El preu dels tiquets és de 6 euros i les places són limitades.
 • L’Associació d’Artesans de Pollença celebrarà la Fira d’una nit d’estiu el proper dimarts 15 d’agost, entre les 18 i les 24h, als Jardins de ca la Gran Cristiana. Aquesta IV Fira es basarà en la integració de productes artesanals amb l’entorn màgic de l’espai. La Fira d’una nit d’estiu coincidirà amb el Concert Familiar del festival, per això, un poc abans de les 20h s’interromprà l’activitat complementària i només hi haurà exposició. En acabar el concert, es reprendran aquestes activitats. A més, l’Associació informa que tenen oberta la taverna els dies de concert del 56è Festival.
 • El Club Pollença organitza la quarta edició de la Setmana d’Arquitectura, enguany del 16 al 18 d’agost, a les 20.30h, al Saló d’Actes del Club Pollença. Els arquitectes que hi participaran analitzaran com és i com ha evolucionat l’estiueig a Mallorca durant els darrers temps. Sota el lema “Estiuejar”, arquitectes, urbanistes i polítics presentaran ponències sobre com ha anat evolucionant l’estiueig a Mallorca des d’abans de l’aparició del turisme fins a l’actualitat.
 • Lemur Diabético organitza la II edició de la Carrera Popular 5Km “mou els teus peus per a la diabetis”. Tendrà lloc dissabte 2 de setembre a les 19h al Port de Pollença. La sortida serà del pàrquing de Ports. Les inscripcions tenen un preu de 7 euros i inclouen la camiseta als 300 primers participants. Es poden fer online a www.lemurdiabetico.com o de manera presencial a Bellini Surf Shop del Port de Pollença. Tots els beneficis aniran destinats a l’associació ADIBA.

AGENDA:

 • Dilluns 7, el Club Pollença presenta una lluna plena de poesia. Lectura de poetes de la literatura francesa. A les 22h al terrat del club.
 • Dijous 10, Stephanie Cadel et la caravane. Folk, swing i jazz per a un viatge d’emocions. A les 21h al Mirador de Cala Barques.
 • Divendres 11, presentació del llibre: Macià Manera 1962-2017. Seguirem somniant, editat per Lleonard Muntaner. Al pati de Ca’n Llobera a les 19.30h. Organitza: Obra Cultural Balear de Pollença.
 • Dissabte 12, Mundos de Papel, de la companyia VOL’E TEMPSDiversió i tendresa en una combinació de circ i dansa. Per a totes les edats. Plaça dels Pins de Cala de St. Vicenç. A les 19.00h.
 • Diumenge 13, espectacle teatral; Afrodita seductora. Cia. La Lluna de Teatre i TeatrEros. Un viatge singular conduït per Eros l’Invencible i per Afrodita la Seductora. A les 21h al Claustre de Sant Domingo.
 • Diumenge 13, ball de pagès a càrrec del grup i escola Aires de la Cala. A Cala Molins a les 20h.

EXPOSICIONS

 • 8 ULLS, col·lectiva d’artistes diversos.
 • Tot Marco, Col·lectiva de Xisco i Ramon Provenzal, Mabel Ruiz i Manel Doblas. Fins al 9 de setembre.
 • A Hotel Molins, a Cala Sant Vicenç, inauguració de l’exposició Dionís Bennàssar i Sant Vicenç, el divendres 11 d’agost a les 20.30h. Podrà visitar-se fins dia 27 d’agost.
 • Museu de Pollença, Podeu visitar el guanyador i finalistes del Certamen Biennal d’Art de Pollença. Fins al 30 de setembre.
 • Església del Convent de Sant DomingoTat Tvam Asi, de Marta Moriarty. Fins al 8 d’octubre.
 • Galeria Espai d’Art 32,  La Isla Esperanza de cinc artistes cubans fins dia 10 i dia 12 a les 20.30h inauguració de Guillem Vicens amb “Les formes de la natura”
 • Galeria Dionís Bennàssar,  Paisatges de llum de l’artista Joan Peix. Fins al 17 d’agost.
 • Maior, trobam l’exposició  de Pedro Calapez.
 • Ca’n Dionis, s’hi exposa obra de Toni Mandilego, i  hi trobareu l’exposició de l’artista Crespi Alemany.
 • Galeria Llompart, Col·lectiva Mateu Sitges Febrer i Eugenio Mayor.
 • Museu Dionís Bennàssar. Podeu visitar-lo de dimarts a divendres de 10h a 15h i els dissabtes i diumenges de 10h a 14h.

 

56è FESTIVAL DE POLLENÇA

 • Dimecres 9, concert del guitarrista Carles Trepat. A les 22h, al Claustre de Sant Domingo.
 • Dissabte 12, concert de l’Orquestra Simfònica Illes Balears amb els solistes J. Rachlin (violí), M. Maisky (violoncel) i A. Volodin (piano). Dirigits per P. Mielgo. A les 22h, al Claustre de Sant Domingo.
 • Dissabte 26, el Festival de Pollença ofereix la possibilitat d’assistir a una masterclass amb els membres del Quartet Mandelring: Sebastian Schmidt (violí), Andreas Wilwohl (viola) i Bernhard Schmidt (violoncel). Tendrà lloc de 10.00 a 14.00h. Les inscripcions poden fer-se sota dues modalitats. Participants actius, és a dir, alumnat de 5è o 6è professional o superior preferentment. O bé com a oients, en el cas d’estudiants i persones interessades en general. Les inscripcions s’han de fer abans del 20 d’agost enviant un missatge a info@festivalpollenca.com. S’han d’indicar les dades completes (nom i llinatges, adreça, telèfon i adreça electrònica). A més, qui hi vulgui participar activament ha d’adjuntar un document acreditatiu del darrer curs realitzat. És una activitat gratuïta. Més informació a l’Oficina del Festival, al 971 53 40 11.
  Recorda que cada dimarts entre les 10.00 i les 11.00h sortejam entrades al programa del Festival amb Mateu Vila . El pròxim sorteig serà de Carles Trepat i Orquestra Simfònica. Molta sort!

Afegir un comentari