Guardat a: Agenda ~ Publicat el 09/12/2020

Agenda del 7 al 13 de desembre

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals de Pollença del 7 al 13 de desembre:

 

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament posa en marxa unes jornades per ajudar els joves emprenedors de Pollença a gestionar la seva empresa en temps de crisi. Les ‘Jornades Joves Emprenedors’ es celebraran els propers 12 i 19 de desembre en el Claustre de Sant Domingo. Dia 12, amb la ponència de Guillermo Llofriu, un excel.lent Coach Laboral que parlarà de com gestionar l’empresa en temps de crisi. Dia 19 , mostra dels productes del joves emprenedors, oberta per a tot el públic.

Si tens menys de 35 anys i tens una empresa, estàs estudiant o simplement tens curiositat, apunta’t! Ho pots fer a través del formulari disponible al Facebook @puntjovepollensa i a través d’Instagram @uepjovepollenca.

 • Les àrees de Biblioteques i Mediació Cultural no volen que cap infant es quedi sense el seu regal dels Reis d’Orient. És per això que han posat en marxa una recollida de llibres de lectura infantils i juvenils nous o que estiguin en molt bon estat (recordau que formaran part dels regals que els nins i nines rebran). Aquests llibres seran enviats posteriorment a les entitats de caire municipal que gestionen altres recollides solidàries. Podreu dipositar els llibres a una capsa que trobareu a l’entrada de la biblioteca de Can Llobera i de la del Port de Pollença. Aquesta recollida solidària de llibres es durà a terme  fins el 15 de desembre.

 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Nova línia telefònica per a nins de 0 a 18 anys, INFOCOVID PEDIÀTRIC (900 700 222). Telefona per a qualsevol dubte sobre la Covid-19 referent amb nins i nines.
 • Activada de nou la línia telefònica per assessorar i fer costat a persones amb afectació psicològica derivada de la crisi de la COVID-19 (900 112 003)
 • S’ha allargat el període de vacunació de grip. Enguany s’ha de demanar cita prèvia. El Servei de Salut habilita un telèfon específic 971 211 999 per demanar hora per a la vacunació contra la grip. Estarà operatiu de dilluns a diumenge, de 8 a 20 hores.
 • Tens ganes d’aprendre mindfulness? Ràdio Pollença juntament amb el psicòleg clínc José Luis-Reig t’oferim l’oportunitat de fer-ho amb un nou curs que estam preparant . Et pots apuntar al Facebook de “Mindfulness Mallorca” o enviant un correu a radio@ajpollenca.net . Un curs en el que obtendràs seguiment i feedback a través dels micròfons de Ràdio Pollença! Per a més informació telefonau al 669 49 66 34 o al 971 53 54 55.

 

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’ajuntament ha publicat les Bases específiques per cobrir una plaça de coordinador/a de cultura. PERSONAL LABORAL FIX. Tota la información a ajpollenca.net

ENTITATS

 • PRODIS organitza un SORTEIG D’UNA CISTELLA DE NADAL! En combinació amb les dues darreres xifres del sorteig de la Loteria de Nadal de dia 22 de desembre. Podeu comprar els tickets a la seu de PRODIS i al Club Pollença. Preu de les paperetes: 5€
 • L’Associació de Persones Majors de Pollença informa que si algun soci encara no té Loteria de Nadal, la vendran dia 9 i 15 de desembre de 10.00h a 11.00h. Obert a tot el qui vulgui un dècim.
 • L’Associació de Persones Majors del Port de Pollença informa als seus socis que per acord de la junta directiva. Aquest any 2020 no es cobraran les quotes. A més, els socis poden passar a recollir l’obsequi de Nadal el matí els dimecres 9 i 16 de desembre de 10.00h a 12.30h i l’horabaixa del dia 9 al dia 16 de 16.30h a 18.00 al local social. Recorden que els diumenges tenen tancat i que quan hi vagin han de dur el carnet de soci.
 • Els membres de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Pollença (AECC) monten una paradeta d’adorns de Nadal casolans. Diumenge 13 de desembre a la Plaça Major de Pollença i dimecres 16 de desembre a la Plaça del Port de Pollença. Posa el teu granet d’arena a la investigació contra el càncer!
 • L’Associació de Veïns del Port de Pollença informa als socis que poden recollir el seu obsequi de Nada al local de l’AVPP, entre els dies 14 i 18 de desembre d’11 a 13 i de 16 a 18 hores. Important dur el carnet de soci.
 • L’Associació Onit organitza un “Concurs Literari” per a joves d’entre 13 i 18 anys. Per participar-hi s’ha de realitzar una història sobre el 2020 amb una durada d’entre 1 i 3 fulls. Fins dia 10 de desembre podeu enviar el relat a associaciojuvenilonit@gmail.com en format PDF i la lletra en dimensió 14. Valoraràn originalitat, valors i narració. El premi és una Panera valorada en 50€! 
 • Undermoll organitza el seu primer MERCADET DE NADAL DE 2ª MÀ. Fins dia 30 de desembre estarà obert al carrer Viçenc Buades nº 39, al Port de Pollença. De dilluns a divendres de 10.00h a 13.00h i de 17.00h a 19.00h. Les donacions aconseguides aniran destinades a projectes sense ànim de lucre, en concret es destinarà a regals per als Reis d’Orient. Si algú els vol fer arribar objectes, roba, sabates, llibres o alguna altra cosa ho pot fer en el mateix horari fins dia 15 de desembre.
 • La Cooperativa Pagesa de Pollença ens recorda que segueixen duguent a casa el me i la porcella. Servei a domicili a Pollença, Alcúdia i Sa Pobla telefonant al 971 53 41 46. Aquestes festes disfruta en  familia d’un bon dinar o sopar amb la carn dels pagesos de Pollença. Compra producte local o Km 0!
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Trobareu l’Espai Artesanal al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com . I a més, des de la Xarxa de Suport Mutut de Pollença están organitzant una recollida solidària d’aliments “nadalencs” per les families més necessitades. Embotits, formatges, patès, dolços, fruites segues, oli, xocolata, polvorons…De l’1 al 10 de desembre podeu ajudar duguent aquests aliments a Pollença a Can Cuadrado, Ones i Perruqueria Xisca, i al Port de Pollença a Tartas al alba i Meraki Tapas-Bar.
 • AFAMA organitza un Gran Sorteig de TRES CISTELLES DE NADAL! Aniran en combinació amb les quatre darreres xifres del 1r, 2n i 3r premi del sorteig de la Loteria de Nadal de dia 22 de desembre. La Panera nº 1 anirà amb el 1r premi de la Loteria de Nadal, la nº 2 amb el 2n premi i la nº 3 amb el 3r premi. Podeu comprar les paperetes per aquest sorteig als treballadors i familiars d’AFAMA i a diferents establiments del municipi.  Aquestes cistelles estan exposades al carrer de Miquel Costa i Llobera, 5. IMPORTANT: si dia 22 de gener no han sortit els guanyadors, es tornarà a sortejar.
 • La Confraria de Pescadors de Pollença recorden l’horari del punt de venda directe de peix. Aquesta setmana el punt de venda de peix estarà obert avui dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:30h. Segons el temps ens informaran de quins altres dies obrin.
 • La Fundació Cors Oberts informa que obrin la botiga de segona mà  els dimarts i dijous de 17 a 19h, la recaptació es destinarà al suport de famílies vulnerables i a altres projectes de la Fundació. D’altra banda, demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS I DIJOUS DE 9 a 12h I ELS DIMECRES I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
  A més, diumenge dia 13 organitzen una FIRA DE NADAL. De 9.30h a 12.30h al Pati del Sagrats Cors.

AGENDA CULTURAL

 • Dijous 10,  Cinema al Club Pollença, amb  la projecció de “UN DIVAN EN TUNEZ”. ATENCIÓ NOU HORARI. A les 20.00h!!
 • Divendres 11,  presentació del llibre “La mar rodona”. L’autor, Sebastià Perelló, i l’escriptor Biel Mesquida conversaran sobre aquest tríptic narratiu. Serà a la sala d’actes del Club Pollença, a les 19,30 hores.
 • Dissabte 12, presentació de l’EP “Terra Ferma” de Ballugall. A les 19.00h a l’Esglèsia del Convent. Entrades a 3€ a benefici d’AFAMA exhaurides! Per això des de Som Pollença i Balearslive oferiran el concert en streaming. El preu serà de 3€ i els beneficis també aniran destinats a AFAMA. Les entrades online ja estan disponibles a la web de Balearslife i també a la notícia de Som Pollença. Recordam que si vas al concert i portes algun aliment pel rebost solidari et regalen el seu CD!
 • Diumenge 13, TEATRE PARADÍS.  A les 19.00 h, al Club Pollença. Gratuït però amb aforament limitat. RESERVES: A Can Llobera de dilluns a divendres de  11.00 a 14.00 h telefonant al 971 53 01 08 Ext. 200

AUDITORI D’ALCÚDIA

 • Dissabte 12, LA MÚSICA CORAL I EL CONFINAMENT! Concert del Cor de Dones de Sant Josep Obrer, Cor Juvenil de Sant Josep Obrer i Cor “Entonats”. A les 19.30h. Preu: 5€. Venda d’entrades: www.ticketib.com
 • Diumenge 13, projecció de “LA BODA ROSA”  A les 18.00h. Preu: 5€.

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís hi ha una exposició de Toni Madilego que podeu visitar-la tot el mes de desembre. I també trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    • “VINART” (Vins i Art), exposició col.lectiva de 30 artistes per aquesta col.laboració entre la FUNDACIÓ / GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR i la BODEGA CAN AXARTELL de Pollença. Es tracta d’una caixa de vi d’edició limitada que inclou: 3 botelles de vi “The Artist” 2015, 2016, 2017; 1 Llibre “50 Anys Després” de Dionís Bennàssar; 1 Litografia d´edició limitada i inèdita de l´artista Dionís Bennàssar i Obra PICTÒRICA o ESCULTÒRICA dels artistes participants. Té un preu de sortida de 150€. Apostes fins el  dilluns 21 de desembre a les 14.00h. Més informació a la seva plana web www.galeriadionisbennassar.com
    • Exposició col·lectiva a la Galeria Maior.

Afegir un comentari