Guardat a: Agenda ~ Publicat el 07/06/2021

Agenda del 7 al 13 de juny

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 7 al 13 de juny:

 

COVID19:

 • Si heu nascut entre 1952 i 1981 podeu demanar hora per vacunar-vos a BITCITA citavacunacovid.ibsalut.es o telefonant al 971 211 999.
 • Si ets menor de 60 anys i vacunat amb 1 dosi AstraZeneca entra a ibsalut.es/2-dosi-az i omple el formulari per acabar de completar la teva vacunació.
 • Si tens dubtes sobre la Covid-19, no telefonis al teu centre de salut, telefona a INFOCOVID (900 100 971). Una nova línia gratuïta des de la qual un equip de professionals sanitaris et donaran la resposta que necessites.
 • Campanya de vacunació contra meningitis per a joves nascuts del 2001 al 2007. Telefonar al PAC de Pollença, 971 53 30 41.
 • Vacunació al.lotes contra papil.loma.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament posa en marxa A Pollença ‘T’HO CONTAM’,  la nova ‘newsletter’ mensual amb informació d’interès del municipi, . Si vols rebre-la , emplena les teves dadesal formulari  que trobaràs al facebook de l’ajuntament .
 • Des de l’àrea de comerç de l’Ajuntament de Pollença, juntament amb l’àrea de turisme, han proposat difondre i potenciar l’adhesió a l’aparador virtual gratuit disponible al web www.pollensa.com.Per això, si teniu un estebliment, vos conviden a que vos adheriu a la web, enviant el formulari omplert així com fotografies del vostre negoci. Si estau interessats podeu sol·licitar el formulari en aquesta adreça electrònica (aodl@ajpollenca.net) o bé a l’oficina de turisme oit@ajpollenca.net.
 • Des de l’Àrea d’Esports anuncien que ja es pot fer la preinscripció per les Estades d’Estiu 2021 a través del formulari en linea que trobareu al web de lÀrea d’Esports.  Si no heu rebut el correu de confirmació després de fer la preinscripció d’Estades contactau al 971533990 / 672603001 o anau fins a l’oficina, que  s’ha traslladat al pavelló.
  • Obertes les inscripcions de natació d’Estiu 2021. Primer per a cursistes d’hivern i a partir de dia 14 es poden afegir els nous usuaris. Les inscripcions es faran mitjançant formularis online a la web de l’Àrea d’Esports.
  • A partir de dissabte 12 de juny s’obri la piscina descuberta de Pollença! Imprescindible reserva prèvia mitjançant l’APP d’Esports Pollença.  Horaris: De dilluns a Divendres, de 10 a 20h / Dissabtes, diumenges i festius: de 10.30h a 18.30h
 • Des de dia 1 DE JUNY de 2021 s’ha de tornar a renovar la demanda d’ocupació en les dates que et corresponguin. Hi ha tres vies per consultar la data de renovació i renovar la demanda: a través de la pàgina web del SOIB, L’APP o Per telèfon, 971 22 57 91 (o 012).
 • Ets artesà de Pollença? Adhereix-te a la campanya de promoció de producte local al formulari que trobareu al Facebook AODL Pollença abans de dia 16 de juny! Podràs exposar els teus productes a les tres oficines d’informació turística del municipi (Pollença, Port de Pollença i Cala Sant Vicenç). A més a més, s’elaborarà una petita guia en línia on estiran tots els artesans adherits a la campanya i s’inclourà a la guia un punt de venda de cadascun dels artesans. Aquesta guia es podrà descarregar a través d’un codi QR. També s’inclouen artesans de productes agroalimentaris com olis, vins, forners, etc. Consultau al formulari les característiques de la vostra adhesió. 

CONVOCATÒRIES I SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’Ajuntament dóna subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual. Podran acollir-se a aquest pla de subvencions totes aquelles persones físiques i jurídiques del terme municipal de Pollença, després d’haver normalitzat un determinat document, rètol, etiqueta, etc.
  Les ajudes seran:
  – Per retolació comercial fins a 450,00€
  Per cartes de bar i de restaurant fins a 350,00€
  Per documents administratius fins a 150,00€
  Per a activitats publicitàries fins a 350,00€
  El termini per justificar les despeses subvencionades acaba dia 3 de desembre de 2021. Més informació: www.ajpollenca.net

ENTITATS

 • Colonya Caixa Pollença conviden a veure quins han estat els avantprojectes presentats per a la rehabilitació de l’antiga fàbrica de Can Morató. L’exposició estarà oberta de dia 9 a dia 30 de juny, a l’edifici de Serveis Centrals de Colonya (Plaça Major, 7 de Pollença) en horari de 8:30 a 14:30 de dilluns a divendres. A més, el cap de setmana del 12 i 13 de juny també romandrà oberta al públic de 10:00 a 13:30 h.
 • El Reial Club Nàutic del Port de Pollença organitza la 14 edició de la Copa d’Espanya de Pesca d’Altura Curricán que es celebrarà del 10 al 12 de juny  a la Badia del Port de Pollença.
 • Divendres 11 de juny, SORTEIG DELS PERSONATGES HISTÒRICS PATRONA 2021. A les 17.30 al Carreró del Vent. A causa de les mesures per la COVID, enguany en principi els personatges es vestiran per a l’ofici, de moment no esté previst que hi hagi processó.
 • L’alumnat d’ESO1 i d’ESO2 de l’institut IES Guillem Cifre de Colonya, organitzen una Cursa Solidària Virtual,  a benefici de la Xarxa de Suport Mutu de Pollença. Per participar-hi vos podeu inscriure pel preu de 3 euros de dues maneres diferents:  fins al 18 de juny (data límit) a l’IES Guillem Cifre de Colonya, de 10.45 a 11.10 hores, en què podreu pagar i recollir el vostre dorsal; o a través d’un formulari que es pot trobar a la pàgina web de l’Institut o al Facebook.  La cursa la podeu fer en bicicleta, caminant, corrent o anant d’excursió amb la família.Vos conviden a què us faceu una foto amb el dorsal i la pengeu a les xarxes amb el hashtag #MoutePerLaXarxa #IESGCC. També  podeu comprar unes mascaretes dissenyades per l’alumnat per 5 euros.
 • El Parc Natural s’Albufera organitza “BioBlitz – Ciència ciutadana“. BioBlitz per cercar, fotografiar i identificar la biodiversitat a l’entorn del nou oasi de papallones i pol·linitzadors. Dissabte, 13 de juny de 10 a 13.00h. Lloc de trobada: Centre d’informació, Sa Roca . Inscripcions i més informació telefonant al 971 89 22 50.
 • La Fundació cors Oberts recorda  el projecte RASPER 2.0, es recull roba i se li dóna una segona vida on la gent pot anar a adquirila per un petit donatiu que va destinat a projectes de la fundació. La botiga de segona mà obri els dimarts i dijous de 17 a 19h. Demanen a la gent que  porta material a la botiga, ho faci: EN BORSES PETITES I QUE ES LLIURIN ELS DILLUNS de 9 a 12h I ELS DIMECRES I DIVENDRES DE 17h a 19h ja que en aquests horaris hi haurà voluntaris .
  • Diumenge 13, celebren l’Eucaristia en conmemoració dels 100 anys de les Missioneres dels Sagrats Cors a Pollença. La misa serà oficiada pel Bisbe. Després oferiran una Paella als Sagrats Cors i anuncien a tots els ex alumnes que vulguin compartir aquest dinar amb elles que telefonin al 971 53 06 67 .
  • Exposició dels 100 anys a Pollença de les Missioneres dels Sagrats Cors, situada a la capella del convent dels Sagrats Cors es pot visitar els dimarts i dijous de 18 a 21 hores, mentre que els dissabtes i diumenges s’ha de tocar a la porteria. Fins dia 15 d’agost.
 • L’Associació d’artesans de Pollença recorda que tenen obert Pollença Artesanal, un espai on hi podem trobar una oferta rica i variada: mobles, tèxtils, ceràmica, joies, productes de fibres naturals, mosaics, sabons, productes agro-alimentaris locals. Ho podreu descobrir a Espai Artesanal, al Carrer Sant Domingo, 13.
 • XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA: informa que podeu contactar amb ells telefonant al  651 30 66 75 o podeu escriure al correu suportmutupollensa@gmail.com .
 • La Confraria de Pescadors de Pollença anuncien el NOU HORARI del punt de venda directe de peix. Dilluns, dimecres i divendres de 17:00 a 18:00h. Si el temps ho permet. Tornen a l’horari d’estiu.

AGENDA CULTURAL:

 • Dijous 10, cine al Club Pollença amb  “MAMÁ MARÍA” . A les 20.30h. Preu Socis 4€, No socis 6€.
 • Dissabte 12, espectacle de Circ “WELCOME TO MY HEAD” de la Cia. Kerol. A les 19.00h al Claustre del Convent de Sant Domingo. Entrada Gratuïta. Aformanet limitat. Reserva prèvia: ticketib.com
 • Diumenge 13, dins la Segona Primavera Cultural Pollencina “MATILDE ESCALAS”. Obres per a veu i piano de Matilde Escales amb el tenor José Manuel Sánchez i el pianista Francesc Blanco.  Precedit per la conferència de Eugènia Gallego sobre la compositora. A les 19.00h al Pati de l’Ajuntament de Pollença.  Reserva i compra d’entrades: ticketib.com Preu: 10€
 • Diumenge 13 de juny, arranca el Mythical Festival amb l’actuació d‘Anegats. A les 21.00h al Claustre de Sant Domingo. Entrades  a la venda a sompollenca.com o mythicalfest.com.

 

AUDITORI ALCÚDIA: 

 • Dissabte 12, obra de teatre “CLITEMNESTRA, LA CASA DELS NOMS“. Adaptació i direcció D’Agustí Villaronga. A les 20.00h, Preu: 10€

 

 

EXPOSICIONS:

    • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
    • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
    • La galeria Ca’n Dionís organitza una exposició d’artistes mixta a la Fundació Tabaluga (Peter Maffay). Es pot visitar de 09:00 del matí fins a les 16:00 de capvespre. A part, dins Ca’n dionís trobareu una exposició permanent de diferents artistes Marquet Pascual, Brigitte Dengler, Andreu Aguiló, Gilsans, entre molts altres.
    •  GALERIA DIONÍS BENNÀSSAR , presenten la nova exposició: “EL VIEJO Y EL MAR” (Homenatge a JAUME SALVADIEGO) .Fins dia 17 de JUNY 2021.
    • Galeria Maior: exposició SECUENCIA EXPANSIVA, de l’artista Joan Cabrer. NOVA EXPOSICÓ:  ‘ A Propòsit de la Pintura’ una exposición homenatge a Xavier Grau. Inauguració,diumenge 13.

Afegir un comentari