Guardat a: Agenda ~ Publicat el 08/01/2024

Agenda del 8 al 14 de gener

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 8 al 14 de gener.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’ajuntament informa que fins el 10 de gener podeu fer les inscripcions per als foguerons, de manera presencial a les OAC tant de Pollença com del Port de Pollença o a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. I si voleu partipar al concurs de foguerons, l’Àrea de Festes estableix unes bases que trobareu al web municpal. Recordam que els premis categoria categoria “Adult” seran: 1r premi 1500 €, 2n premi   1000 € i el 3r premi: 600 €. Els premis categoria “Infantil” seran:1r premi 400 €, 2n premi 250 € i el 3r 150 €. Tota la informació a la portada del web municipal: www.ajpollenca.net.
 • Club Pollença i l’Associació d’Artesans fan un Taller de Foguerons del 8 al 12 de gener a Can Villalonga, a les 20h. Inscripcions al Club o a l’Àrea de Festes (festes@ajpollenca.net / 607 19 86 28).
 • Es convoca als bars del municipi per les quintades 2024. Si teniu un bar o restaurant a Pollença, al Port de Pollença o a la Cala de Sant Vicenç i estau interessats en participar a les Quintades d’enguany (que es faran entre maig/juny del 2024), enviau un correu a comunicacio@ajpollenca.net El plaç per enviar el correu és fins el 31 de gener. El correu només és per tenir en compte qui vol participar, després es faran diferents reunions per començar a organitzar-ho.
 • Obertes les inscripcions per:
  • XV Adalmo Mitja Marató de Pollença. Que serà diumenge 7 d’abril del 2024. També de les 6ª Carrera Popular Mar Hotels de 10km, i la 10ª Carrera Popular 5km. Més informació a www.mitjamaratopollensa.net i elitechip.net.

ENTITATS

 • Continua la campanya de Colonya “Cap infant sense jugueta” per a aquest Nadal. Recollida de joguines amb la col·laboració de la Fundació Monti-sió Solidària, per a aquells infants de famílies sense recursos. Podeu aportar juguetes, sense embolicar, noves o en perfecte estat per a infants FINS A 10 ANYS aproximadament. Es demana que no siguin bèl.liques, que duguin piles incloses si cal, i  si és possible en la seva capsa. Les podeu aportar a qualsevol oficina de caixa Colonya fins dia 15 de gener.
 • Colonya Tercera Edat Pollença:
  • Fogueró Sant Antoni. Dimarts de 16 de gener de 18 a 21 hores torrada a l’aire lliure. Aquesta setmana podeu passar a retirar els tiquets a l’oficina de 18 a 20 hores. És gratuït per a tots els socis i entra un botifarró, un tros de llonganiça, aigua i taronjada.
  • La tercera edat de colonya organitza un dinar de matances. Serà dia 21 de febrer però a partir de dia 9 de gener ja us podeu apuntar. La sortida serà del bar Avenida, la primera aturada serà al mercat de Sineu i el dinar a s’Illot, al restaurant Sa Gruta Nova.
 • Club Pollença:
  • Organitza un sopar de Sant Antoni dia 16 de gener. Podeu recollir els tiquets del 8 al 14. El preu pels socis és gratuït i per no socis, 10 euros.
  • La junta directiva del club pollença convida a tots els socis/es a col·laborar en organitzar el fogueró, anar a fer llenya i montar-ho. Diumenge dia 14 de gener a les 8:30 hores. Us podeu inscriure al club pollença o al telèfon 971 53 00 00.
 • Associació De Veins Port de Pollença faran fogueró i torrada dia 16 de gener, per la revetlla de Sant Antoni. Un sopar gratuït pels socis, que poden passar a recollir el tiquet al llarg de tota aquesta setmana de 10 a 16h, imprecindible presentar el carnet de soci. Pel acompanyants el preu es de 5€.

AGENDA

 • Dimecres 10, projecció de la pel.lícula documental “U pi de Pollença”. A les 20h al Museu Dionís Bennàssar. (C/Roca, 14).
 • Dijous 11, Can Bum organitza una activitat dins el cicle “Palestina Poble a Poble, Cicle Solidari amb Palestina”. A la Plaça Major a les 18.30h. (En cas de pluja es farà a Can Bum)
 • Dijous 11, Cineclub al Club Pollença amb la pel.lícula “Scrapper“. Sinopsi: Georgie, una somiadora nina de 12 anys, viu totasola i feliç al seu pis de Londres, omplint-lo de màgia. Un dia apareix son pare, a qui no coneix, i l’obliga a afrontar la realitat. Una comèdia dramàtica dirigida per la britànica Charlotte Regan. A les 20.30h.
 • Divendres 12, El Club Pollença acollirà la conferència – col·loqui de la pollencina Marina Vicens Miquel. Farà una introducció a la intel·ligència artificial a les 20 hores. Aquesta és una activitat dels rotarys Pollença.
 • Divendres 12, hi ha Correbars i Gloses a càrrec de l’Associació Cultural Glosadors de Mallorca. A partir de les 20h al Sadanar, Can Bach, l’Aturada, Can Toni, Can Gorreta i Club Pollença.
 • Dissabte 13, es durà a terme un any més l’encesa de les torres, les talaies i els talaiots de la Mediterrània com a defensa i acceptació dels Drets Humans. La primera encesa serà a les 13.00 h amb bengales de fum, i la segona encesa serà a les 18.30 h amb bengales de llum. Ambdues enceses comptaran també amb la lectura del manifest. El municipi de Pollença hi participarà amb la Talaia d’Albercuix, la Torre de Cala Sant Vicenç, la Torre de ca la Gran Cristiana, el Castell del Rei, el Calvari i el Puig de Maria.
 • Dissabte 13, monòleg “Queridos mallorquines” by Rubén Garcia. Serà a les 19 hores. Podeu aconseguir les entrades al Club Pollença, 10 euros els socis i 15 els no socis.
 • Dissabte 13, Correfoc a càrrec dels dimonis Ca de Bou, davant el Claustre del Covent de Sant Domingo. Començarà a les 20 h amb el correfoc infantil. Seguidament, a les 20:30 començarà la torrada torrada solidària, a càrrec de PRODIS amb un preu de 10 euros.I a les 22:30 tindrà lloc el Correfoc de Sant Antoni. El recorrregut començarà al claustre i seguirà pel carrer Antoni Maura i Sant Isidre. La colla convidada d’enguany seran els Esclatabutxes de Sóller i estaran acompanyats per la batucada Boutukada.
 • Diumenge 14, Ballada Popular a la Plaça Miquel Capllonch a les 17h amb Ballugall.

EXPOSICIONS

 • A Can Llobera, exposició de fotografies “Joan Cerdà. De Can Bestard. La Vida en B&N”. (Fins després de Sant Sebastià)
 • Al Museu de Pollença, “Mateu Llobera, centenari”. (Fins després de Sant Sebastià)

Afegir un comentari