Guardat a: Agenda ~ Publicat el 29/06/2020

Agenda del 29 de juny al 5 de juliol

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals de Pollença del 29 de juny al 5 de juliol:

(Fes click aquí per a consultar l’agenda completa de juny)

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • CANVIS MERCAT: Segons instruccions rebudes per part del Ministeri de Sanidad en la Fase 3 es permetra que els mercadets es tornin a montar amb la limitació a la meitat dels llocs habituals, limitant l’afluència de clients, de manera que s’asseguri que es manté la distància social de dos metres. Per això el departament de mercats divideix els mercats en dos. Una semana hi haurà venedors que vendrán el MERCAT A i l’altra semana els altres vendrán al MERCAT B. Els productes agroalimentaris podrán assistir-hi cada setmana. Les noves ubicacions serán les següents:
  • AGROALIMENTARI: a Via Pollentia, c/ Alcudia i c/ Pius XI.
  • ARTESANIA: a c/ Alcudia i Plaça Major
  • FLORS I PLANTES: a la part de baix de la Plaça Major.
  • BIJUTERIA, TEXTIL MARROQUINERIA I ALTRES: Plaça Ca les Munnares.
 • L’Ajuntament informa de la Convocatòria de subvencions de la Conselleria en col·laboració de l’Ajuntament de Pollença per a famílies amb nins i nines de entre 3 i 16 anys inscrits a activitats esportives de lleure d’estiu del 2020.
  Podreu consultar tota la informació a la web de l’ajuntament www.ajpollenca.net i a la web del Consell de Mallorca https://seu.conselldemallorca.net/ca/fitxa?key=52753
  Per a més informació consultau amb l’Àrea d’Esports en horari de matí al 971533990 o a esports@ajpollenca.net
 • L’Ajuntament ha publicat la convocatòria de:
  • Procediment selectiu per la contractació 1 treballador/a social, per cobrir baixa per maternitat. El termini per presentar sol·licituds per participar-hi és de dia 19 de juny a 3 de juliol ambdos inclosos. Els requisits figuren a les bases publicades a la web municipal. Podeu consultar les bases especifiques publicades al següent enllaç: https://www.ajpollenca.net/sites/default/files/documents/edicte_treballadora_social.pdf
  • Procediment selectiu per la contractació  1 tècnic/a locutor de ràdio, per cobrir baixa per maternitat. El termini per presentar sol·licituds per participar-hi és de dia 19 de juny a 3 de juliol ambdos inclosos. Els requisits figuren a les bases publicades a la web municipal. Podeu consultar les bases especifiques publicades al següent enllaç: https://www.ajpollenca.net/sites/default/files/documents/edicte_locutor_radio.pdf

 

 • Reobertura de les activitats “Centres Oberts”: de 17h a 19.45h; grup màxim de 10 joves; activitats per hores. Activitats dirigides. Aforament limitat (CEIP Miquel Capllonch i CEIP Joan Mas).
 • Obert el termini per sol·licitar les ajudes de lloguer 2020 del Pla estatal d’habitatge 2018-2021.  Si s’acredita impossibilitat de presentació telemàtica, pot sol·licitar cita prèvia: 900 780 000. Fins el 31 de juliol de 2020.
 • L’Àrea de Normalització Lingüística convoca els Premis Pollença de Literatura 2020 de Narrativa i Poesia, amb premis de 5000 i 2500 euros respectivament. Els originals només es podran presentar per correu electrònic a l’adreça del Servei Lingüístic de l’Ajuntament de Pollença serveiling@ajpollenca.net en format PDF. El termini d’admissió de les obres acabarà dia 7 de agost de 2020.
 • Servei Lingüístic de l’Ajuntament informa de les subvencions  a les empreses que utilitzen el català com a llengua habitual. L’objecte de la subvenció és aconseguir que la retolació comercial, les cartes dels bars i dels restaurants, els documents administratius de les empreses i les activitats publicitàries d’ús habitual estiguin escrites en llengua catalana.
 • Les Biblioteques de Pollença i Port de Pollença estan obertes en el seu horari habitual per a retorn i préstec de llibres, i han reobert per a la consulta en sala. Per a demanar un llibre cal emplenar un formulari de préstec que trobareu a la seva web (més informació aquí)
 • Àrea d’Esports recorda que estan obertes part de les instal·lacions, cal fer reserva prèvia, respectar els torns i les mesures de seguretat. Ja estan obertes les piscines municipals.. S’ha de sol·licitar cita prèvia 672603001 whatsapp i/o al 971533990. L’entrada és pel camí del cementeri.
  • Queden places lliures per a  les classes de natació:
   Aguaeròbic dilluns i dimecres 19:10h
   Natació adults, dilluns i dimecres 19:10h.
   Hi ha classes a Pollença i al Port. Per a més informació 971533990-672603001
 • Àrea de Turisme continua amb  la campanya de promoció del municipi que fan a través de les xarxes socials. Recordau que se poden compartir totes les publicacions que es fan als  pefils: Fb:@pollenca.turisme, IG: pollenca_com, TW: Pollenca_com.
 • Si necessites ajuda per tramitar la renta mínima vital,  fer tràmits, que t’ajudin a fer la compra, a cuidar els teus fills, .. la XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA et dona una mà.  Informa’t dimarts dia 30 de 18 a 20h al Centre Cultural Miquel Caplloch al Port de Pollença. Dijous 2 de 18 a 20h a la taverna dels jardins del Convent de Pollença.
 • La Confraria de Pescadors de Pollença obren el punt de venda directe de peix. Aquesta setmana trobareu obert dilluns, dimecres i divendres de 16.30h a 18.30h, a l’entrada del cap del moll vell. Allà es podrà comprar peix variat pescat pels professionals locals. De moment només es podrà pagar en efectiu i s’hauran de respectar les mesures de seguretat, a l’interior del recinte és obligatori l’ús de la mascareta. DIVENDRES TANCAT PER MAL TEMPS A LA MAR!!
 •  Activitats de juliol que es duran a terme al Parc natural de l’Albufera:
  • Els sons del capvespre a s’Albufera, a càrrec de Pere Vicens (naturalista)Dissabte 4 de juliol: Lloc de trobada: camí de s’Amarador (Ctra. Ma-3431 Muro-Can Picafort, km 5´6). Horari: de les 19’30 fins a les 22’30h
   Inscripció prèvia: Telèfon d’informació: 609 60 22 39 (de 9h a 15h.) Cada participant haurà de dur la seva mascareta, gel desinfectant, repel·lent per moscards, aigua, calçat adequat i llanterna o frontal.
   Visites guiades a peu: Cada dimecres i dijous de juliol
   Lloc de trobada: entrada de parc, al pont dels Anglesos
   Horari: de les 9’30 fins a les 12’30h
   Inscripció prèvia: teniu l’enllaç al PDF adjunt
   Telèfon d’informació: 609 60 22 39 (de 9h a 15h.)
   Cada participant haurà de dur la seva mascareta, gel desinfectant, repel·lent per moscards, capell, protecció solar, binocles, berenar i aigua.

AGENDA CULTURAL

 • Dilluns 29, taller de decoració d’estiu de la sala infantil. A les 17.30h, a can Llobera. Les places són limitades i podeu fer la inscripció a l’adreça electrònica
  mediadora@ajpollenca.net. S’han d’apuntar previament.
 • Dimecres 1 de juliol, CONCERTS DESCONFINATS, petits concerts: a Pollença al Monunent i Plaça Vella; al Passeig Anglada Camarassa del Port de Pollença, a Cala Barques a Cala sant Vicenç. De les 20 a les 22h.
 • Dijous 2, SONS DE NIT, amb MAYKA MAKOVSKI. Repertori carregat d’influècies folklòriques acompanyades del rock més clàssic. A les 21h al Claustre. Entrades online a fonart.com .
 • Divendres 3, CONCERTS DESCONFINATS, a la plaça Major i davora Museu. Port de Pollença, Miquel Caplloch i a la Cala Sant Vicenç, Cala Molins.

Afegir un comentari