Guardat a: Àlbum de fotos ~ Publicat el 20/12/2010

Fotos de la presentació de “Els Enamorats”

1 comentari Comentar

El passat diumenge 19 de desembre, els actors de la primera obra de ràdio teatre de Ràdio Pollença, varen sortir al carrer, per presentar l´obra “Els Enamorats”, obra que com bé sabeu, s´estrenarà el proper dimecres dia 22 de desembre, a les 19:00. Els actors se varen volcar a la presentaciò i es váren convertir en els personatjes que coneixareu ben aviat! Amb robes típiques del segle passat, váren fer una volta per els principals carrers de Pollença, acompanyats per els Xeremiers Orats, que váren posar la nota musical al acte,  anunciant l´estrena del obra.

Aqui teníu unes imatges  de la seva impressionant indumentària. Volem donar les gràcies, desde Ràdio Pollença, als Xeremiers Orats per la seva col.laboraciò desinteressada, i a la Peluqueria Fina per la seva tasca de deixar als actors com verdaders personatjes del segle passat, i com no, gràcies a tots els pollencins que varen assistir a aquesta presentaciò tan especial. Vos esperam el proper dimecres 22 a les 19:00 a Ràdio Pollença, a traves del 107.9 FM o a través de www.radiopollença.net!!

Fotos: Toni Campomar

1 comentari

  1. que pena me da ver como hace años radioteatro tenia espiritu , ahora , psados los años y viniendo escuchando , todas las obras,escuccho un gran retroceso , falta de ilusion por aprte del director, es una pena que algo tan bonito , este en declive, creo que o se espabilan la proxima temporada o radioteatro se va, es una humilde opinion de alguien que os quiere bien

Afegir un comentari