Guardat a: Notícies ~ Publicat el 17/03/2023

AVUI DIVENDRES 17 de març, FESTA 20è ANIVERSARI RÀDIO POLLENÇA

No hi ha comentaris Comentar

 

FESTA 20è ANIVERSARI RÀDIO POLLENÇA

 

Ràdio Pollença es va inaugurar en una jornada de portes obertes dia 10 de maig del 2003, després d’haver estat funcionant en proves durants uns mesos. És per això que aquest 2023 estam d’aniversari i l’emissora vol celebrar aquests 20 anys d’emisssions amb vàries activitats que es duran a terme al llarg de l’any.

I per començar, tenim una proposta especial per aquest divendres 17 de març. Una FESTA 20È ANIVERSARI al nou local de Can Villalonga (l’antiga estació d’autobusos. C/Miquel Bota Totxo!)

 

Aquest divendres 17 de març ho celebrarem així:

De les 17h a les 19h farem programació especial en directe des del nou local de Can Villalonga). Tendrem entrevistes, programa Assumptes Externs, música….

De les 17h a les 22h tendrem la proposta de La Meca Records. Els companys del programa musical alternatiu faran un especial amb música en directe a càrrec del grup Cynnamon. I a continuació posaran música amb el DJ Christian Mir!

I a partir de les 22h, tendrem música a càrrec de joves DJ’s de Pollença: les locutores de Ràdio Pollença Marian Romero i Ariadna Llobera, el DJ Seth Franklin i el DJ Vilanova!

 

Tampoc hi faltarà el menjar i el beure!

Per una banda, l’Associació de Veïns de Pollença tendran una barra per oferir begudes.

I per altra, a partir de les 19h, es podrà menjar a les food trucks que s’instalaran a fora del recinte. Concretament, podreu menjar hamburgueses amb patates (veganes també!) a la food truck LOVE, i entrepans, hot dogs, …. al SEAT 600!

Per suposat l’entrada és gratuïta i el recinte estarà obert a tothom!

 

Volem que el poble vengui a celebrar aquests 20 anys de la nostra ràdio, la ràdio de tots! Aquests 20 anys no haguessin estat possibles sense el suport de molta, moltíssima gent. Des dels treballadors/es, tècnics, polítics i institucions, col.laboradors, l’audiència, etc…

És per això que volem trobar-nos, retrobar-nos, i compartir una bona estona! I, per què no, ja que hi som, tothom podrà aprofitar per veure en persona el nou local que acaba d’adquirir l’Ajuntament aquest mateix mes de març!

Us esperam a totes i a tots!

Per molts anys de Ràdio Pollença!

 

 

Afegir un comentari