Guardat a: Notícies ~ Publicat el 11/10/2010

Digue’s la teva!

26 comentaris Comentar

Ens agrada sentir la teva opinió! Deixa’ns els teus comentaris sobre el que vulguis: la web, la programació, la música… Aquest és el teu espai!

26 comentaris

 1. Molt bona la web. Un deu la ràdio en directe.

 2. Estic emocinat. Quina Web tan elegant i funcional. Enhorabona!

 3. Fantàstica la web, ara ja per fi el que vivim “desterrats” en el principat, les espanyes o qualsevol part del món podem escoltar la nostra radio. Felicitats!!!!

 4. A veure si aconseguim entre tots un espai físic a l’altura d’aquesta pàgina.
  Anireu penjant el programes per escoltar ràdio a la carta?

 5. Si Pepe, es penjaran els programes a la secciò de podcast, però es la segona fase del projecte i aquesta opciò arribarà un poc mes endevant.

 6. Hoy gracias a la web de Radio Pollença podre escuchar a mi amiga Marga & Co.

  Salu2 de un Mollero.

 7. Aquesta remor que se sent no és de pluja, es Radio Pollença!

 8. Esta muy guapa la pagina web, de facil acceso y modernísima!! Porfin puedo escuchar RADIO POLLENÇA desde Inca!! ENHORABUENAAAA!!!!

 9. Vos he sentit perfectament!

 10. Bona nit a tots, ara men vaig a la reunio de Comerç Pollença!

 11. Hola!!! Jo he vist la sèrie Firefly i la pel.lícula Serenity, i crec que en Nathan Fillion és un actor bastant adequat pel paper de’n Nathan Drake. A Castle també ho fa bastant bé; actuant amb un grau de punyeteria molt interessant ique és característic a les interpretacions que fa aquest actor. Si no heu vist Firefly o Serenity, us les recoman.
  Saludos d’un usuari de jocs de PC i sort en aquesta nova aventura per internet.

 12. fan ganes de menjar bunyols, quina faaaaaaaaaam ,hi ha que veure com son u nins ,Fantastics!

 13. Definitivament deu ser cosa de na Norma!

 14. Ha tornat a passar Joan Rafel??? Quin desastre! Jo no som, t’ho assegur! :D
  Norma

 15. En primer lloc enhorabona.
  Avui es el primer dia que he pogut escoltar el plenari.
  Només m’agradaria fer-vos una suggerència:
  seria bo poder escoltar a tothom quant parla, a la secretaria no se la sent, i amb moltes ocasions tampoc se sent als altres intervinents, quant no estan en ús de la paraula, però si que intervenen en el debat.
  Per el demés reiterar-vos l’enhorabona.

 16. Respecte al ple, la culpa no és de la ràdio, és dels mitjans tècnics dels que disposa, de que a la sala de plens no tenim un bon sistema de micros i de que a més d’un se li oblida posar en marxa el micro.

 17. Pepe, si la memòria no me falla, que segur que no es el cas, la seu i tot l’equipament de l’Ajuntament i entre ells el de la Sala de Plens, fa només tres o quatre mesos que s’han estrenat.
  ¿com es possible que passi això?
  Sembla que quelcom necessita millor urgentment.

 18. Els micros són els antics, no s’ha posat un nou equipament de so i la sonoritat de la nova sala de plens és prou deficient.

 19. Aquesta plana web i la possibilitat de poder escoltar els plens son una passa molt important per la que cal felicitar a tots els qui hi han intervingut. Malauradament encara falta per poder tenir la ràdio del segle XXI que tots volem, ja que des que els demantellaren les instal·lacions pel trasllat de l’ajuntament, el mitjans materials i el local deixen molt que desitjar.

 20. estic a bavaro republica dominicana, las cançons son molt bones, pero a vegadas no s´escolta ara aqui es migt dia i no s´escolta, estic segur que es millorara poc a poc. grasis a tots per arribar tant enfora.

 21. Moltes gràcies a tu per escoltar-nos des d’allà! Sí, a vegades no funciona molt bé a través d’Internet, però esperam que se solucioni aviat. Una salutació i gràcies de nou!

 22. Enhorabona per fer aixo possible,aixi sabrem que pasa al nostre municipi estiguem on estiguem.Dema podrem escoltar el primer plenari,a les 12 faig feina pero podre escoltar-lo.Gracies per tot,seguiu aixi.

 23. Ara he escoltat el programa del concurs del Serral i m’he quedat sorpresa com en Pere Salas deia La Pobla en lloc de Sa Pobla. Jo sempre he cregut que emprar l’article La és canviar el nom el poble. Per mi, és més correcte dir SA POBLA

 24. Jo venia a demanar a on podem treure tarjerta de resident per als molleros que ens teniu castigats a pagar per aparcar. Un any mes a la capital de Pollença senfoten de noltros.
  Ja que hi som animar a lajuntament a implantar l’ora a tot el municipi, ja que a Pollença sempre hi ha hagut mes dificultat per aparcar.

 25. molt interessant la secció de’n Joan Martorell, i gran periodista, no s’ha limitat a voler-nos vendre el que ven (la mala conducta del pescador) sino que ha anat més enllà i ens ha volgut documentar. Gràcies a ell podem tenir un punt de vista que no haguessim tengut. Ha demostrat ser el millor periodista de Mallorca.

 26. Estic molt contenta de que faceu un programa especial eleccions. Enhorabona per endavant

Afegir un comentari