Guardat a: Agenda ~ Publicat el 10/08/2020

Agenda del 10 al 16 d’agost

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions, activitats culturals de Pollença del 10 al 16 d’agost:

(Fes click aquí per a consultar l’agenda completa d’agost)

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • L’àrea de mercats informa que el mercat nocturn d’enguany s’ha vist modificat per motius del COVID-19, i ha quedat de la següent manera: Dimarts i divendres al Passeig Anglada Camarassa de les 19.00 a 24.00 h. Dijous a Plaça Miquel Capllonch de les 19.00 a 24.00 h.
 • L’Ajuntament informa de la Convocatòria de subvencions de la Conselleria en col·laboració de l’Ajuntament de Pollença per a famílies amb nins i nines de entre 3 i 16 anys inscrits a activitats esportives de lleure d’estiu del 2020. Fins al 10 de setembre.
  Podreu consultar tota la informació a la web de l’ajuntament www.ajpollenca.net i a la web del Consell de Mallorca https://seu.conselldemallorca.net/ca/fitxa?key=52753
  Per a més informació consultau amb l’Àrea d’Esports en horari de matí al 971533990 o a esports@ajpollenca.net
 • Recordau que ja està disponible Artestiu, el taller d’art per als petits artistes durant l’estiu. És durant  juliol i agost i l’horari és de dilluns a dimecres de 10.00h a 12.00 hores (per a nens d’entre 5 i 7 anys) i de dimarts a dijous també de 10.00 a 12.00 hores (de 8 a 12 anys). Les places són limitades fins a 15 nins i nines. Es realitza al Club Pollença, els socis ténen un 20% de descompte. Per a més informació: artestiu19@gmail.com, pel seu Facebook o via Whatsapp al 635047607.
 • Servei Lingüístic de l’Ajuntament informa de les subvencions  a les empreses que utilitzen el català com a llengua habitual. L’objecte de la subvenció és aconseguir que la retolació comercial, les cartes dels bars i dels restaurants, els documents administratius de les empreses i les activitats publicitàries d’ús habitual estiguin escrites en llengua catalana.
 • Les Biblioteques de Pollença i Port de Pollença estan obertes en el seu horari habitual per a retorn i préstec de llibres, i han reobert per a la consulta en sala.
 • Àrea d’Esports recorda que estan obertes gran part de les instal·lacions, cal fer reserva prèvia, respectar els torns i les mesures de seguretat. Ja estan obertes les piscines municipals. S’ha de sol·licitar cita prèvia 672603001 whatsapp i/o al 971533990. L’entrada és pel camí del cementeri.
 • Àrea de Turisme continua amb  la campanya de promoció del municipi que fan a través de les xarxes socials. Recordau que se poden compartir totes les publicacions que es fan als  pefils: Fb:@pollenca.turisme, IG: pollenca_com, TW: Pollenca_com.
 • Si necessites ajuda per tramitar la renta mínima vital,  fer tràmits, que t’ajudin a fer la compra, a cuidar els teus fills, la XARXA DE SUPURT MUTU POLLENÇA et dona una mà. Contacte: 871 73 53 26 o correu: suportmutupm@gmail.com.
 • La Confraria de Pescadors de Pollença obren el punt de venda directe de peix. Allà es podrà comprar peix variat pescat pels professionals locals. Divendres 14, el punt de venda estarà tancat a causa que les barques no sortiran a pescar perquè dissabte és festiu. La setmana del 17 al 23 d’agost estarà obert amb l’horari habitual: dilluns, dimecres i divendres de 17H a 18.30H. De moment només es podrà pagar en efectiu i s’hauran de respectar les mesures de seguretat, a l’interior del recinte és obligatori l’ús de la mascareta.

FESTIVAL DE POLLENÇA

 • Podeu adquirir entrades pel Festival de Pollença a través de l’oficina i de la plana web festivalpollenca.com. L’horari de l’oficina és dimarts, dijous i dissabte de 10 a 13.30H i dijous de 16.30 a 19H. Per comprar entrades el mateix dia del concert l’horari és de 20.30 a 22H a la mateixa oficina.
 • Ràdio Pollença sorteja una entrada doble per a cada concert del Festival de Pollença (EXCEPTE: el concert de Marco Mezquida, d’aquest dijous dia 13, on les entrades són a benefici del rebost solidari de Serveis Socials). Enviau el vostre nom complet i un telèfon de contacte a radio@ajpollenca.net o telefonau al 971535455. El sorteig serà els dimarts entre les 10h i les 11h.
  • Segon concert del Festival de Pollença, de Marco Mezquida. A benefici del rebost solidari de serveis Socials. Dia 13, a les 22 hores al Claustre de Sant Domingo.
  • Tercer concert, el pianista David Fray. Dia 15, a les 22 hores al Claustre de Sant Domingo.

SETMANA D’ARQUITECTURA I DISSENY (CLUB POLLENÇA)

 • Dimarts 11, xerrada de Cris Ballester i Juan Herreros. Al pati de l’Ajuntament a les 20.30H. Places limitades.
 • Dimecres 12, xerrada de Peris + Toral i Albert Faus. Al pati de l’Ajuntament a les 20.30H. Places limitades.
 • Dijous 13, xerrada de Maria Sisternas i Alberto Veigas. Al pati de l’Ajuntament a les 20.30H. Places limitades.

AGENDA CULTURAL

 • Dimecres 12CONCERTS DESCONFINATS, petits concerts: a Pollença a la Plaça Major amb l’actuació de Jive Jam, al pàrking de les Munnares amb Jah Bless; al Port de Pollença, a la Plaça del Moll amb Disaster Duo; i a la Cala de Sant Vicenç a Cala Barques amb Julie i Pep Toni. De les 20 a les 22H.
 • Divendres 14CONCERTS DESCONFINATS, a Pollença a la Plaça de l’Almoïna amb Jaume Mas, a la Plaça de ca les Munnares amb Dani i Joana; al Port de Pollença al Cap del Moll; i a la Cala Sant Vicens a Cala Molins amb De Chamba Nai. De les 20 a les 22H.
 • Divendres 14, mercadet de segona mà. Horari: de 19h a 23H a la Plaça Miquell Capllonch del Port de Pollença.
 • Diumenge 16, concert del Quartet de corda Phi. A la parròquia del Port de Pollença a les 19H. QUEDA ANUL·LAT A CAUSA DE LA COVID.
 • INFORMACIÓ COSSIERS: Encoratjam als nins i nines fins a 12 anys a participar al concurs “Que són per a tu els Cossiers“, presentant una manualitat (dibuix, collage, figura,…) que reflexi el que representen per a ells i elles els Cossiers. Les creacions es poden lliurar fins dia 16 d’agost (s’ha allargat fins diumenge) al Club Pollença indicant nom, edat del concursant i telèfon de contacte. La millor creació serà premiada amb una espasa solidària. Després, si bé la data està per determinar, s’exposaràn durant una setmana al mateix Club Pollença totes les creacions presentades al concurs.

EXPOSICIONS:

 • Exposició “RAONS HUMANES” de Joan Bennàssar, a l’església del Convent de Sant Domingo. Horari: obert cada dia de 10.30 a 13.30h i de 18 a 21h
 • Exposició d’escultura i pintura: Harmonía, a càrrec de Rachid Amkhaou (pintura) i Abdel Flitti (escultura). Al local social de l’Associació de Veïns i Veïnes del Port del Pollença. Disponible fins el 21 d’agost. Horari: de 18 a 20H.
 • Exposició de fotografia de Guillem Bestard a la Sala d’Actes del Port de Pollença.
 • Galeria Joan XXIII Tot Marco: Exposició col·lectiva.
 • 8ulls: Exposició multidisciplinària d’artesania, art emergent i disseny.
 • Blue Note, exposició col·lectiva a la Galeria Dionís Bennàsar.

 

Afegir un comentari