Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 08/04/2019

Presentació 13 Adalmo Mitja Marató de Pollença

No hi ha comentaris Comentar

Presentació 13 Adalmo Mitja Marató de Pollença.

 

Divendres 5 es va presentar la 13a Adalmo Mitja Marató Pollença, a l’hotel Mar hotels  Playa Mar and Spa al Port de Pollença, que es dura a terme el proper dissabte dia 13 d’abril..

A l’acte hi ha intervingut, el regidor d’esports, Antoni Cànaves, al batle, Miquel Àngel March,  Jesús España  un dels millors atletes espanyols de fondo i mig fondo, i representants de tres dels esponsors més importants:  Joan Alba, director de desenvolupament cooperatiu d´Adalmo, Joan Miquel Batle, president Mar Hotels grup.

ATLETES CONVIDATS

Cada any s’ha  contat amb atletes d´elit com ara en Martin Fiz, Chema Martínez, Alessandra Aguilar, Fermin Cacho, Abel Anton, Julio rey, Vanessa Veiga, Jaquelin Martin ….

I enguany es contarà amb la participació de Jesús España , campió d’Europa de 5.000 metres al 2006, olímpic al 2008, campió d’España de 3.000 i 5.000 en nombroses ocasions i un llarg etcètera.

Jesús España ha estat present a la presentació i ha manifestat sentir-se molt orgullós de participar a una prova de tant de prestigi, a la qual han corregut atletes de primer nivell, per ell és tot un honor i està molt il·lusionat de poder ser aquí.

En l’edició d’enguany també estan convidats altres atletes d’elit com:

Ayad Landassem, Campeón de España Absoluto de 10.000m (2007-2010) Campeón de España Absoluto de campo a través (2011-2014-2018) Campeón de España Absoluto de medio maratón (2013)

Antoni  Quiñonero, campió d’Espanya d’skate adaptat, un dels pocs riders del WhellChairMx a Espanya. Va participar al mundial de Texas al 2015 on va quedar novè.

En aquesta edició de 2019 s’espera contar amb uns 1.000 atletes que podran participar a una de les tres curses, 5KM, 10 KM o mitja marató.

De cada cop la participació d´atletes populars estrangers es mes alta amb participants anglesos, alemanys, suïssos, francesos, finlandesos, russos, etc.

NOVETATS EDICIÓ D’ENGUANY

Enguany la Mitja marató de Pollença presenta algunes novetats i canvis que faran que tingui un altre atractiu per els corredors. La cursa serà en dissabte enlloc de diumenge i l’horari serà el capvespre enlloc del mati.

Així doncs,  la sortida serà el dissabte a les 17 hores del poliesportiu de Pollença amb el mateix recorregut.

“Un altre novetat, que fa que avui siguem aquí en aquest magnífic hotel playa Mar, és la cursa 10 KM Mar Hotels, que tindrà sortida aquí davant l’hotel Playa Mar al Port de Pollença i arribada al poliesportiu. Volem agrair de nou a la cadena mar hotels per l’estreta col·laboració que hem dut amb l’àrea d’esports per apostar per el turisme esportiu en temporada baixa, sens dubte una molt bona aposta per la desestacionalització.”, ha manifestat el regidor d’esports Antoni Cànaves

I com  a darrera novetat, la cursa 5Km Colonya correm per Elles. Una prova popular que consisteix en una volta sencera per el municipi de Pollença, amb sortida i arribada al poliesportiu, amb el patrocini com sempre de Colonya Caixa Pollença que sempre està al costat d’aquestes iniciatives social, que enguany volem donar veu a una lluita que domés ha fet que començar i que volem recolzar enèrgicament que és la lluita de la dona per assolir la igualtat en tots els àmbits i acabar amb la violència i amb la discriminació per raons de gènere, i que millor que fent-ho corrent per elles.

Per acabar voldria donar les gracies a tots els voluntaris, associacions I col·laboradors que fan possible que ja duguem 13 edicions d´aquesta mitja marató de Pollença I especialment a l´empresa de tractament de Residus ADALMO  que ha apostat  també enguany per ser el màxim patrocinador d´aquesta prova esportiva I que esperem que  pugui ser per molts anys, a la cadena Mar Hotels per apostar enguany per aquest esdeveniment com és la mitja marató de Pollença, i a Colonya Caixa Pollença per la seva indiscutible tasca social que fa engrandir sempre el nom de Pollença.

 

Afegir un comentari