Guardat a: Agenda ~ Publicat el 23/01/2023

Agenda del 23 al 29 de gener

No hi ha comentaris Comentar

Aquí teniu el llistat d’informacions d’interès general, l’agenda d’informacions i activitats culturals de Pollença del 23 al 29 de gener.

INFORMACIONS DE L’AJUNTAMENT

 • Sessió ordinària de l’Ajuntament de Pollença en Ple. Dijous 26, a les 19h a la Sala de Plens. Hi podeu assistir de públic, escoltar-ho en directe a través de Ràdio Pollença o veure-ho en streaming al canal de Youtube de l’Ajuntament de Pollença. (consulta l’ordre del dia aquí)
 • Àrea d’Igualtat: fan un crida a la població de Pollença, perquè volen recollir fotos antigues de dones executant diferents tasques, tant a l’àmbit públic com privat, amb l’objectiu de fer una exposició el mes de la dona. Aquest projecte va començar l’any 2020, amb una primera presentació a l’associació de Veïns, però per motius de la pandèmia es va haver d’aturar i enguany el volen reactivar. Si s’aconsegueixen suficients fotos, es farà una exposició tant a Pollença com al Port de Pollença. La persona que ho coordina i amb qui us podeu posar en contacte és n’Hilària, el seu telèfon és: 615 81 90 76.
 • Àrea de Joventut: Concurs de pòsters per la III Jornada de Joves Emprenedors. Dirigit a joves residents del municipi d’entre 16 i 35 anys; només un pòster per persona; es pot presentar fins el 10 de febrer. El premi consisteix en un val de compra per valor de 100 euros a bescanviar en el comerç local de Pollença (Emprèn). Tota la documentació s’ha d’entregar al registre de l’Ajutament (de manera presencial o telemàtica). Més informació a les xarxes socials i al web de l’Ajuntament.
 • L’Àrea de Cultura ha obert les inscripcions per participar a un Taller d’Interpretació per a dones, que impartirà Pere Peyró al Club Pollença. De l’11 de febrer a l’1 de juliol, els dissabtes de 16h a 19h. El taller acabarà amb la representació d'”El Club de les dones llibres”, un musical fet per cançons que aniran associades a llibres. El que es recapti de l’espectacle serà a benefici d’AFAMA. El requisits per apuntar-se són ser dona i tenir entre 18 i 80 anys. No cal tenir experiència en actuació. Us podeu apuntar a través d’un enllaç que trobareu a les xarxes socials de l’Ajuntament i de Cultura. Preu per socis del Club 300€, no socis 380€.
 • El Consell de Mallorca i la Fundació Mallorca Turisme  tornen a posar en marxa els Bons Illa Sènior. Sortejaran bons per a estades de 2 nits en règim de mitja pensió a hotels de Mallorca. Són un total de 2.250 bons per a dues persones, que s’hauran de bescanviar entre el 10 i el 30 de març.  Les persones beneficiàries del bo hauran d’abonar 50 euros per aquesta estada (amb berenar i sopar inclòs) i la Fundació Mallorca Turisme subvencionarà els 200 euros restants .  Si teniu més de 65 anys o estau jubilats, podeu fer les inscripcions per al sorteig fins dia 10 de febrer al web http://gaudeixsenior.com/.
 • Nou horari de la biblioteca del Port de Pollença. La trobareu oberta de dilluns a divendres, de 10h a 13h, i de 16h a 20h.

ENTITATS

 • Can Bum obri les inscripcions per a un “Taller Aprèn a fer pa” a càrrec de Xesc Bibiloni. Seran 8 sessions els dilluns de 19h a 20h, i comencen dia 6 de febrer. Aprendran a eprar els diferents tipus de farina, elaborar massa mare i mantenir-la, fer el pa a mà, els temps de fermentació, la cocció, etc. Preu 40€ socis, 50€ no-socis. Inscripcions a l’enllaç que trobareu a les Xarxes Socials de Can Bum.
 • La Reserva Natural de l’Albufereta celebrarà el Dia Mundial de les Zones Humides amb una activitat titulada “Els ulls del rec”, un recorregut per conèxier aquest singular fenòmen hidrogeològic que nodreis l’Albufereta d’un considerable volum d’aigua al llarg de l’any, i per conèxier els seus valors ambientals i patrimonials. Serà dissabte 4 de febrer i hi haurà un torn a les 10h i un altre a les 12h. És gratuït però cal fer inscripció a l’enllaç que trobareu al web Balears Natura, al 971 89 22 50 o per correu electrònic a reserva.albufereta@gmail.com. 
 • Abaimar: Fideuà solidària a benefici de l’associació. Diumenge, 29 de gener a les 14h al Claustre de Sant Domingo. Preu adults 15 euros / preu infants (2-8 anys) 8 euros. Inclou fideuà, beguda i postres. Cadascú ha de dur plat, coberts i tassó. Tiquets ja a la venda al Centre d’Estètica Aina (Pollença) i a la papereria Molt Més (Port de Pollença). Més informació al 638 316 661.
 • La Fundació Dionís Bennàssar farà un Taller de Mòbils del Bosc. Art i natura amb el llibre “Un baño de bosque” a càrrec de Nívola Uyà i Marc Ayats. Serà el proper 4 de febrer a les 11h. És per a famílies i infants a partir de 4 anys. Activitat gratuïta. Serà al Museu Dionís Bennàssar (C/Roca 14) a Pollença. Inscripcions per whatsapp al 676 831 596.
 • Protecció Civil Pollença: Taller: “L’ús de la informació”, casos pràctics de la llei orgànica de protecció de dades per a membres de Protecció Civil. Dissabte 28, de 19h a 20.30h a l’Associació de Veïns del Port de Pollença. Més informació i inscripcions al 659 72 58 08.

AGENDA CULTURAL

 • Dijous 19, Cineclub, amb la reproducció d'”Suro”, un drama espanyol dirigit per Mikel Gurrea. Sinopsi: n’Helena i n’Iván es proposen construir una nova vida als boscos de sureres, però els seus diferents punts de vista sobre com viure a la terra emergeixen, desafiant el seu futur com a parella. A les 20.30h al Club Pollença. Preu: 4 euros socis / 6 euros no socis.
 • Divendres 27, “Totes les cançons de Samper”, Recital amb totes les obres per a veu solista i piano compostes per Baltasar Samper, per primera vegada interpretades totes juntes en una vetlada musical. Amb la soprano Marta Bauzà, el tenor Roger Padullés i el pianista Tomeu Moll. A les 20h, a l’església del Convent de Sant Domingo. Entrada gratuïta.
 • Divendres 27, presentació del llibre “Els camins de Palma (volum segon)” de Bartomeu Carrió, historiador i professor, i Joan Carles Palos, comunicador. És un llibre que reivindica el fet de caminar i el patrimoni cultural i immaterial d’una Palma extramurs. Hi intervendran José Luís García Salvador, professor d’Història, i els autors de l’obra. A les 19h a Can Bum.
 • Dissabte 28, teatre “Qui no té, que esperi”, dirigit per Biel Ramón. A les 21h al Club Pollença. Gratuït.

Afegir un comentari