Guardat a: Àudios ~ Publicat el 11/06/2014

Divendres 13 de juny, hi ha ple extraodrinari.

No hi ha comentaris Comentar

El proper divendres, 13 de juny, es durà a terme una Sessió Extraordinària de l’Ajuntament en Ple, a la Sala Consistorial de l’Ajuntament de Pollença. En aquesta ocasió serà a la 13h.

 

Recordau que hi pot assistir tothom que vulgui de públic, i també ho podreu escoltar en directe a Ràdio Pollença al 107.9 de la FM o a www.radiopollença.net.

 

Aquests són els punts de l’ordre del dia:

 

1.- Aprovació, si procedeix, del Conveni de col.laboració entre el Consorci per a la Millora de les Infraestructures Turítiques i per al Foment de la Desestacionalització de l’Oferta de l’Illa de Mallorca i l’Ajuntament de Pollença, per a l’execució de les obres del projecte “Reforma i rehabilitació en semipeatonalització del tram de la carretera MA 2220 entre la plaça de la impulsora de Llenaire i la rodona del final del carrer Joan XXIII”

2.- Aprovació, si procedeix, de l’expedient de despesa plurianual 2014-2015 per a l’execució de les obres del projecte “Reforma i rehabilitació en semipeatonalització del tram de la carretera MA 2220 entre la plaça de la impulsora de Llenaire i la rodona del final del carrer Joan XXIII”

3.- Aprovació, si procedeix, de l’ampliació del tràmit d’informació pública de l’expedient relatiu a l’aprovació inicial de la Revisió del Pla General d’Ordenació Urbana de Pollença (PGOU) i Adaptació al Pla Territorial Insular de Mallorca (PTM) per un termini de 45 dies (Expedient núm. 5771)

4.- Aprovació, si procedeix, de l’inici de l’expedient de resolució/extinció de la concessió “de fet” de prestació del servei de subministrament domiciliari d’aigua potable a la Cala Sant Vicenç”

Afegir un comentari