Guardat a: Àudios ~ Publicat el 17/03/2011

Escolta el Refugi d’Animals i l’Ajuntament de Pollença.

14 comentaris Comentar

Aquesta setmana hem pogut sentir a Ràdio Pollença les dues versions del conflicte entre l’Ajuntament de Pollença i el Refugi d’Animals.

Ja us podeu descarregar les dues entrevistes:

 

Entrevista amb el Refugi d’Animals, dilluns 14/03/2011:

http://www.megaupload.com/?d=3M31CCGS

 

Entrevista al regidor de medi ambient, Juanjo Mir, i al tècnic de medi ambient Toni March, dimecres 16/03/2011:

http://www.megaupload.com/?d=Y5V03MB7

 

 

 

14 comentaris

 1. yo lo que ahora veo vergonzoso es que vaya el vecino a decir mal del refugio, es que no veo que quierem, asi que nada dejar tambien ir a hablar a los voluntarios que cuenten las cosas tambien, es que tal vez estaria bien pensar mas en los animales y en vez de pensar en otras cosas

 2. Hola Kitty. Ràdio Pollença és una ràdio municipal oberta a qualsevol persona. Els veïns del Refugi han estat mencionats a les entrevistes d’aquesta setmana i tenen dret a rèplica i a dir què en pensen, com tothom. Evidentment, els voluntaris també podran expressar la seva opinió a la ràdio si així ho volen, només ens ho han de fer saber. Gràcies pel teu comentari.

 3. be ido el dilluns cridarem per donar la nostra opinio pero jo crec que tendriem que pensar fins i tot en ho benestar del animals crec jo

 4. Hola, només dir-vos que l’escrit que ha sortit publicat a Urxella es una serie de mentides darrera l’altre, els veinats ni feim renou amb els cotxes, ni els turistes fan aquestes barbacoas i agafan unes borratxeres impresionants, i en temps de caça es ben normal que se sentin les escopetes peeo en cap cas se disparen per molestar a n’aquests animalons. Els veïnats l’únic que demanam es que, ja que nosaltres respectam el refugi, ens respectin a nosaltres no fent tant renou i sense fer demagogia; supos que per part del GENDRE, canviar les paraules i fer veure altres coses es de cobards. En cap moment volem que se sacrifiqui cap animal, pero viure alla devora es IMPOSIBLE.Es veritat que fa 28 anys que hi son, pero no hi havia mes de 200 cans. El que fa mal es ja no disposan del 60 mil euros.
  Una abraçada a tots i una ben grossa per el mes dos cussets(Bobtail).Adeu i gracies.

 5. No vull convertir aquest servei de comentaris amb una guerra perquè Ràdio Pollença no s’ho mereix, ara bé “empresario turistico de villa”, supòs que ahir “et vares cagar als patalons” a l’hora de donar la cara i posar-te davant d’un micròfon i vares demostrar a tot el poble que ets “un covard” i que just xerres per darrera, els que has de fer es “canviar-te els dodotis” i deixa en pau els animals.

  La meva sogra ha renunciat al 60.000 per ètica, ja que el que li oferien anava en contra dels seus principis morals, i viure davora el refugi pot ser impossible però dins d’ell es viu molt bé, per la meva experiècia t`ho dic.

  El més sospitós és que m’he està arribant molta merda des de que s’ha fet públic el meu “nombre dos” per “ALTERNATIVA PER POLLENÇA”, però que he de fer, el joc és així, i ara t’agrairia que no tornessin a embrutar aquesta secció amb anònims referent al refugi, i si ho tornes fer dona el teu nom i llinatges i demostra el que han de tenir les persones.

  Miquel Sánchez Vives.

 6. Jo sóm voluntaria del Refugi, i una aclaració volía fer. El Refugi existeix fá 28 anys i la famil.lia que viu allá en fá 40 que hi és, són 5 persones que dormen allá tot l´any. El renou és una diferéncia de criteris personals de cada un. El Refugi no ha tengut mai 200 cans junts per la simple raó de que no té capacitat per tans d´animals. Recordar que es el Refugi qui no vol seguir col.laborant en l ‘ Ajuntament (ens hem d’ informar millor abans de fer demagogia barata, d´aquesta de tirar la pedra i amagar la má), i que si hagués prosseguit amb aquesta col.laboració, possiblement sí que hauría ´d’ acollir més cans dels que se poden gestionar de manera digna, pero aixó no será així com tot hom sap. El Refugi només no s’ aficat mai en cap veïnat si no que amb els més propers té una bona relació (son socis), i jo he sigut testigo de veure recollir vidres esclafats a la barrera, i netejar la barrera de pintura, també hi han penjat animals morts. El Refugi només ha contestat a les provocacions i ha donat les seves expliacions. Adeu i gràcies. Voluntari del Refugi d’ animals de Companyia de Pollença.

 7. “Empresario turístico de villa” per debatre i raonar el primer és donar la cara. És fàcil mentir i calumniar des del fil directe i l’anonimat.

 8. “Empresario turistico de villa” o qui siguis, no entraré a valorar si els turistes fan renou o en fan més els animals, però si et diré que el que menys preocupa al Refugi d’Animals son els 60.000 € que deixaran d’ingressar (o de suposar que ingressaran, ja que em sembla que els deuen un bon pessic); crec que el que més preocupa és que aquesta merda de societat no ha canviat ni pisca en 28 anys i la gent continua abandonant animals, amb el terribe afegit que ens darrers anys qualsevol s’autodenomina criador de cans de raça, molts dels quals acaben al refugi, en soc testimoni perquè soc voluntaria i ho he vista massa vegades. I abans de sortir en premsa, na Fina ja ens va comentar que no volia canviarel funcionament del refugi; i renunciaria al conveni amb l’Ajuntament si això suposava canviar la filosofia que havia tingut el Refugi en els 28 anys que duien. I per cert, si realment vostè té dos cans i a més de raça gran, ja es pot suposar que de 60.000 €, un cop pagades castracions, vacunes, cartilles sanitaries, proves de lesmania, pinso per 60 o 70 cans i uns 40 moixos (els 200 cans junts al Refugi no els he vist i mirau que em conec bé el refugi, m’agradaria saber on els amaguen) més medicaments, no només no queden massa doblers sino que possiblement n’haguin d’afegir algun.

 9. Senyor empresari de villa, fa gràcia això, te creus un millonari com els del petroleo?
  menos alquilar finques per viure com un rei i mes fe feina suant, perque vaja robo feis als estranjers… Crec que no es lo teu ser “empresari de villa” no saps publicitar la teva “villa” i clar colcu a de tenirne la culpa.
  Mira jo visc a una villa com tu dius, i n’estic orgullós. Bueno perdó, orgullós a l’hivern, que estic tranquil, pareix el paraiso, en canvi a l’estiu tenc unes ganes de que s’acabi… Borratxeres a les 3 de la nit a la piscina pegant un crits que es senten a dins la casa, amb unes parets de 70cm, etc. Fins i tot puc contar anecdotes de rialles, que deu meu, contal de cobrar, els “empresaris de villa” feis els que vos manden.
  Aqui van: Fer matar al veinat un gall perque el gall canta cuan surt el sol, Fer llevar els picarols a totes les ovelles perque els picarols molesten, queixar-se perque els moscards els han picat… Deu meu, que els publicitau que venen a un hotel 5 estrelles en vers de venir al camp amb la naturaleza??

 10. señor empresario: 200 perros donde?? porque yo no los he visto, solo digo una cosa, que el verano para la gente que vive en el campo es UN INFIERNO el motivo los turistas porque vienen aquí y vamos no respetan nada, a mi me encanta oír los animales, y por cierto no importa el dinero, el refugio seguirá con o sin ese dinero, porque tiene una cosa que otros i otras personas no tienen: dignidad

 11. Aquests dies se van sapiguent coses del nou Resident Evil Operation Racoon City, (el que seria el 6); a mi me pareix bé que se torni a Racoon City, com les tres primeres parts, però això que se pugui controlar un equip de 4 jugadors… Fa l’impressió d’estar més ambientat a una mena de Left 4 Dead que a Resident Evil. Esper que la sensació sigui de donar un poc de por i no un mata-mata infectats. Què pensau vosaltres?

 12. Hola Juanjo! Nosaltres esperam que sigui un canvi a la saga… i a mem com li pega aixó si. Noltros esperam amb moltes ganes la versiò per Nintendo 3DS! En James i un servidor ja la tenen! El divendres les portarem i farem un analisis en profunditat! Per cert, com esta Crysis 2?? Li tenc moltes ganes!!! Gràcies Juanjo per escoltar-nos! Et convidarem un dia! :)

 13. He començat a jugar al Crysis 2 i la I.A. dels enemics és molt bona, no te deixen anar tranquil i reaccionen bé si els ataques, intenten contraatacar-te de la millor forma possible; els escenaris són espectaculars: vas d’un lloc a l’altre enrevoltat de runes on et pots amagar i veus la grandiositat de Nova York. No és com la primera part, que era a un entorn més obert, però a mi també m’agrada aquesta continuació.
  Ja m’avisareu quan volgueu que us faci una visita; per cert, demà me’n vaig a Barcelona al Saló del Cómic i esper poder provar la Beta de Gears of War 3 que Microsoft ha posat allà. Si hi puc jugar ja us contaré que m’ha parescut.

 14. Heu jugat al videojoc de Wanted? És espectacular disparar les bales curvades. Si el trobau i el podeu jugar, provau-lo.

Afegir un comentari