Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 12/04/2024

70 pollencins donen les seves dades per a la investigació biomèdica

No hi ha comentaris Comentar

Fins el moment una setentena de pollencins a la plataforma de recerca Cohort IMPaCT, impulsada per l’Institut de Salut Carlos III, en la que hi participen totes les Comunitats i ciutats Autònomes de l’Estat.

La plataforma es va posar en marxa ara fa un any i es tracta d’un macroestudi sense precedents en el qual hi han de participar un total de 200.000 persones arreu de l’Estat, de les quals 8.000 són de Mallorca, on hi ha 2 nodes de recaptació de dades. El centre de salut de Santa Ponça i el de Sa Pobla, on hi entren en joc els pollencins.

Avui hem conegut tots els detalls de la plataforma de la mà del doctor en Medicina, el pollencí, Joan Llobera, que també és cap de la unitat d’investigació d’Atenció Primària de Mallorca, cap de l’àrea de Salut Pública de l’IDISBA i responsable de la coordinació de la infraestructura Impact a Balears.Totes les dades recollides en un futur serviran per prevenir i curar les principals malalties que coneixem.

El lema de Joan és: Si et criden d’Impact, ves-hi perquè les dades que tu aportis ara podran ajudar a les generacions futures. 


Afegir un comentari