Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 19/06/2023

Campus, activitats i estades d’aquest estiu 2023

No hi ha comentaris Comentar

Aquí trobareu un cicle d’entrevistes per conèixer les diferents activitats d’estiu infantils-juvenils al municipi durant aquest estiu 2023.

Artestiu i ‘Acció’, taller de teatre

Començam pel Club Pollença, què és escenari d’algunes de les activitats destinades als més petits! Parlam amb les responsables d’Artestiu i d”Acció’, el taller de teatre, Aina Albis i Caterina Tugores.

Escola Estiu Granja La Vall

A la Granja de La Vall organitzen, per segon any consecutiu l’escola d’estiu. Destinada a nins i nines d’entre 3 a 10 anys i disponible des de la darrera setmana de juny fins a finals d’agost. Parlam amb el propietari de la finca, Pere Bennàssar i l’actual directora, Claudia Samarini. Descobriu els detalls!

Mallorca Football Experience

Ja fa cinc anys que el Pollença i Port Futbol Club organitza un campus d’estiu. De la mà de Football Forward, el camp d’Albercuix acull durant quatre setmanes (darrera de juny fins 21 de juliol) a nins i nines d’entre cinc i 14 anys. Parlam amb el coordinador Marc Serramitja per descobrir més! Escoltau-lo!

Activitats d’estiu Club Atletisme Pollença

El club d’Atletisme de Pollença organitza les seves activitats d’estiu els mesos de juliol i agost. Parlam amb el coordinador i entrenador del Club, Xesc Vicens, i amb els corredors del club Tomeu, Hugo i Marina. Ens expliquen en què es basarà aquest campus i aprofitam per repassar com ha anat la temporada dins la secció d’esport local.

Campus d’estiu Vital Esport

Sergi Gómez ens explica en què consistirà el campus de Vital Esport: quines activitats faran, horaris, grups, inscripcions…

Club Bàsquet Pollença Colonya

És el torn del Club Bàsquet Pollença, que compta amb un total de quatre campus. Parlam amb el director esportiu del club, Martí Vives, qui ens conta com seran. A més, aquesta setmana els minis disputen el campionat de Balears, com ho duen? Escoltau-lo!

Àrea d’esports

Avui ha estat el torn de les estades que organitza cada any l’Àrea d’Esports. La seva regidora, Bianca Aguilar, ens comenta les novetats i funcionament d’aquestes ja tradicionals estades i també aprofitam per repassar novetats d’aquesta àrea, piscines i pistes de tennis i padel.

Campus d’art del Taller Ca u Xino

El taller d’art de Ca u Xino organitza, un estiu més, el seu ‘Campus d’art’. Un projecte de Joana Esteva i Jaume Orejuela que dona inici el pròxim mes de juliol. Un taller per desenvolupar la part més creativa. Parlam amb Joana i ens conta tots els detalls d’enguany!

Afegir un comentari