Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 30/05/2023

Campus, activitats i estades d’aquest estiu 2023

No hi ha comentaris Comentar

Iniciam un cicle d’entrevistes per conèixer les diferents activitats d’estiu infantils-juvenils al municipi.

Artestiu i ‘Acció’, taller de teatre

Començam pel Club Pollença, què és escenari d’algunes de les activitats destinades als més petits! Parlam amb les responsables d’Artestiu i d”Acció’, el taller de teatre, Aina Albis i Caterina Tugores.

Escola Estiu Granja La Vall

A la Granja de La Vall organitzen, per segon any consecutiu l’escola d’estiu. Destinada a nins i nines d’entre 3 a 10 anys i disponible des de la darrera setmana de juny fins a finals d’agost. Parlam amb el propietari de la finca, Pere Bennàssar i l’actual directora, Claudia Samarini. Descobriu els detalls!

Mallorca Football Experience

Ja fa cinc anys que el Pollença i Port Futbol Club organitza un campus d’estiu. De la mà de Football Forward, el camp d’Albercuix acull durant quatre setmanes (darrera de juny fins 21 de juliol) a nins i nines d’entre cinc i 14 anys. Parlam amb el coordinador Marc Serramitja per descobrir més! Escoltau-lo!

Activitats d’estiu Club Atletisme Pollença

El club d’Atletisme de Pollença organitza les seves activitats d’estiu els mesos de juliol i agost. Parlam amb el coordinador i entrenador del Club, Xesc Vicens, i amb els corredors del club Tomeu, Hugo i Marina. Ens expliquen en què es basarà aquest campus i aprofitam per repassar com ha anat la temporada dins la secció d’esport local.

Afegir un comentari