Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 10/05/2024

AFAMA, Arrels Marines i ABAIMAR organitzen la 1a activitat de les jornades d’accessibilitat universal

No hi ha comentaris Comentar

Amb l’objectiu de visibilitzar les limitacions i barreres que es poden trobar en el seu dia a dia les persones amb mobilitat reduïda, AFAMA, Arrels Marines i ABAIMAR han organitzat unes Jornades d’Accessibilitat Universal.

La primera de les activitats que han preparat ha estat una gimcana pels alumnes de 2n d’ESO de l’IES Clara Hammerl. Una trentena d’alumnes hi ha participat fent una volteta pel moll anant amb cadira de rodes ajudant-se els uns als altres per viure de primera mà com és circular pel poble amb aquestes limitacions.

Aprofitant l’avinentesa de les Jornades d’Accessibilitat Universal hem parlat amb en Joel, un home que fa 5 anys va patir un accident de moto i que d’ençà necessita una cadira de rodes per desplaçar-se.
La darrera activitat que s’ha duit a terme avui dematí a la Plaça Miquel Capllonch ha estat una altra gimcana. Aquesta dirigida a polítics i tècnics de l’Ajuntament que han pogut experimentar i veure quines mancances d’accessibilitat hi ha als carrers i espais públics del Port de Pollença.

Afegir un comentari