Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 12/07/2023

Convocada una protesta contra la limitació d’accés per mar a la badia de Formentor.

No hi ha comentaris Comentar

Un grup de ciutadans ha convocat per aquest diumenge una concentració en barca per protestar contra la limitació d’accés per mar a la badia de Formentor.

La concentració serà a les 12h a la Punta de l’Avançada, per anar fins a la badia de Formentor a mostrar les seves reivindicacions. A les 13h es llegirà un manifest pel canal 72 vhf.

Aquests ciutadans volen mostrar la seva disconformitat amb l’actual sistema del camp de boies, que, segons expliquen no té en compte els residents del municipi, no permet el fondeig a l’arena, només permet el fondeig una vegada cada 10 dies, limita l’accés a la badia, i segons ell, té un afan recaptatori.

Expliquen que estan a favor de la protecció de la posidònia i el Medi Ambient, i no estan en contra dels camps de boies. Però critiquen que l’actual sistema suposa a la pràctica una privatització de l’espai públic.

Pere Antoni Nadal, Joan Pizà i Marc Vila, són algunes d’aquestes persones que han convocat espontàniament aquesta concentració i avui han vengut a explicar-nos quines són les seves motivacions per fer-ho.

Afegir un comentari