Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 23/12/2021

Entrevista al metge pollencí Joan Carles March

No hi ha comentaris Comentar
 Aquest matí hem parlat amb el metge més mediàtic del panorama nacional, Joan Carles March, sobre la situació sanitària actual de la COVID-19!
Joan Carles ens ha parlat de quina és la realitat de la situació sanitària que estam vivint ara mateix. També hem parlat de la variant òmicron i de la importància de vacunar a tot el món . Ha volgut destacar que ell és partidari de convèncer a la gent que s’ha de vacunar posant el focus no en els problemes sinó en els avantatges de la vacuna com poden ser la disminució de la mortalitat, menys hospitalitzacions, menys contagis…
 Hem aprofitat per demanar-li si creu que s’ha de celebrar Sant Antoni . Encara que ens ha deixat clar que ell és santantonier, creu que no és el moment per celebrar-ho. Es tracta d’una festa on es produeixen aglomeracions i precisament el que hem d’evitar és juntar-nos amb molt agent.
 Finalment, ens ha donat algunes recomanacions per passar aquestes festes de Nadal :
Alerta a les aglomeracions o sortides on hi ha molta gent.
Si ens juntam per dinar o sopar intentar ser com menys millor (lo ideal són 10 persones màxim).
Que no hi hagi diferents grups familiars (lo ideal màxim 2 grups familiars).
– Intentar que aquestes reunions durin el menys temps possible.
– Quan acabam de dinar, quan feim la sobretaula, quan ens posam a xerrar, és el moment per tornar-nos a posar la mascareta. Són moments on ens relaxam i hi ha més perill de contagis.
– Obrir una finestra per ventilar. Una zona ventilada és una zona amb més salut.

Afegir un comentari