Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 21/03/2024

Presentació del Festival de Pollença 2024.

No hi ha comentaris Comentar

Presentació 63 edició del Festival de Música de Pollença

L’agost a Pollença sona a música clàssica, enguany del 4 al 30 d’agost, el Claustre del Convent torna a acollir l’esdeveniment musical per excel·lència del municipi, el Festival de Música, que arriba a l’edició número 63.

En la presentació s’han avançat dues de les actuacions. Una és la del concert inaugural, que serà el dia 4 d’agost, és la de l’Orquestra Filharmònica de Luxemburg, dirigida per Gustavo Gimeno qui ha estat recentment nomenat director del Teatre Reial de Madrid. Hi actuarà també el pianista Bruce Liu com a solista de piano.

I l’altra és el recital de piano que oferirà Yuja Wang en el concert extraordinari d’aquesta edició que serà el dimecres 7 d’agost.

A més, el batle de Pollença, Martí March ha avançat que l’any que ve el Festival comptarà amb una Comissió Assessora integrada per quatre professionals de la música. L’Eivissenca Monica Marí Ferrer, la menorquina, Isabel Felix, Joan Company Florit i el pollencí, Joan Campomar. La comissió tindrà dues 2 funcions clau: Assessorar al director artístic, Pere Bonet i avaluar les edicions passades del Festival per poder fer propostes per les següents edicions. 

Afegir un comentari