Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 18/04/2024

Presentació Pollença Rock 2024 i concert Joan Dausà

No hi ha comentaris Comentar

Avui matí, a la Taverna dels Jardins Joan March, l’Ajuntament de Pollença ha presentat dos dels esdeveniments musicals destacats de la programació cultural d’estiu: el festival de música en català “Pollença Rock 2024” i el concert del cantautor català Joan Dausà.

Per una banda, la primera edició del Pollença Rock se celebrarà el 29 de juliol a Ca n’Escarrintxo en el marc de les festes de La Patrona. És un festival de música en català de Mallorca i ja se n’ha anunciat el cartell complet: els catalans Els Pets, qui faran la seva única actuació de 2024 a Pollença, els mallorquins Tots Sants, que celebren el seu retorn, els també mallorquins i emergents Negre i els pollencins Òrbita 90.

Per altra banda, també s’ha anunciat el concert del cantautor català Joan Dausà per al pròxim 13 d’agost al Claustre de Sant Domingo. Farà un repàs a la seva carrera discogràfica despullant les cançons en un format íntim de piano i veu.

A l’acte, hi han intervengut els artistes Jaume Estelrich i Marcos Gil (Tots Sants), Fabian Bover i Pasqual Marí (Negre), Tomeu Cifre i Albert Ruiz (Òrbita 90) i el regidor de Cultura, Miquel Àngel Sureda. També s’han projectat els vídeos de Lluís Gavaldà (Els Pets) i de Joan Dausà.

Afegir un comentari