Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 05/06/2024

Sant Joan. Conèix la festa i escolta els consells de prevenció i seguretat que ens han explicat els policies tutors de Ciutadella.

No hi ha comentaris Comentar

Som molts els pollencins i pollencines que es desplacen fins a Ciutadella per gaudir de les festes de Sant Joan. I aquest 2024, Ciutadella es prepara per viure les festes de Sant Joan amb més efectius de seguretat de la història. L’operatiu es reforça amb un 20% més de policies que l’any passat, un desplegament que per primer cop superarà fins i tot el previst al Pla Director de les festes.

Avui han visitat els estudis de Ràdio Pollença dos policies tutors de Ciutadella, Margarita Pastrana i Miguel Pavon, qui han parlat de prevenció, de temes de seguretat, de vestimenta, dels punts més conflictius i perillosos, de l’edat recomanable per anar per primera vegada a les festes, i moltes més qüestions que us poden interessar si anau a viure les seves festes o teniu fills o filles que hi van.

Una xerrada a la qual també hi ha participat el coordinador dels policies tutors de balears, Rafel Coves, i el nostre policia tutor, Carles Ferrer, explicant experiències viscudes al llarg dels anys que han anat a donar suport a la policia de Ciutadella.

Afegir un comentari