Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 19/07/2022

Sara Garcia, del projecte MARE, ens xerra de les activitats amb Enrique Talledo.

No hi ha comentaris Comentar

Save the Med, Arrels Marines, i el certamen MARE, són les entitats que han organitzat avui i demà, dues activitats amb Enrique Talledo al municipi de Pollença:

  • Dimarts  19, “Un horabaixa amb Enrique Talledo”. Es passarà un documental i també hi haurà una conferència que du per títol “Secrets de l’oceà. Salvem els mars de la terra”. De 19 a 21h al Reial Club Nàutic Port de Pollença. Gratuït.
  • Taller de fotografia submarina: “Pollença, un món subaquàtic a protegir”. Amb el fotògraf submarí Enrique Talledo.  Gratuït i per persones majors de 16 anys. Dimecres 20, de 9.30 a 14h a la Cala Sant Vicenç. Inscripcions a edu@savethemed.org (ja està complet).

Na Sara Garcia és coordinadora del Certamen MARE. Ens ha explicat en què consistiran, quina feina fan des del seu projecte, i per què és especial la visita de Talledo al nostre poble.

ENERIQUE TALLEDO, és documentalista, càmera i fotògraf submarí. Ha treballat documentant el fons marí durant més de 25 anys en més de 30 països, per a diferents publicacions i projectes científics.

Afegir un comentari