Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 30/04/2024

Sete Benavides: “No tenc ni la motivació ni les ganes per seguir endavant”

No hi ha comentaris Comentar

En una roda de premsa al saló del RCNPP, acompanyat del seu descobridor i qui ha estat el seu entrenador des dels inicis, Kiko Martín, el piragüista olímpic pollencí ha anunciat, de manera oficial, que es retira. Posa punt final a la seva carrera en competició d’alt rendiment, però seguirà vinculat al món de la piragüa. 

Sete Benavides va ser el 1r medallista olímpic del piragüisme balear i ell mateix anunciava ahir a través de les xarxes socials que es retira de la competició professional.

20 anys en actiu, 26 medalles internacionals, un bronze olímpic a Londres 2012, quatre subcampionats europeus i sis podis mundials, Del palmarès del palista pollenci, de 33 anys, en destaca el seu bronze olímpic a Londres 2012 en C-1 200 metres, una medalla que no va poder rebre el dia de la competició, ja que va acabar quart i temps després es va desvetllar el dopatge del lituà Jevgenij Shuklin, que havia quedat segon en la final. El Lituà queda desqualificat, la qual cosa va permetre a Sete emplenar l’únic buit que faltava en el seu palmarès. En els Jocs de Rio, l’any 2016 va acabar en quart lloc, obtenint un diploma olímpic.

La seva retirada, una notícia que ha rodat per totes les xarxes socials i que totduna també van recollir els principals diaris esportius de caire estatal. No és estrany que tots els mitjans li hagin dedicat unes línies o uns minuts a Benavides, ja que gràcies a tota la feina feta, a l’esforç durant 20 anys i també gràcies al seu palmarès és considerat el gran impulsor del piragüisme a Balears i ha estat el màxim representant d’un grup, que encapçalat pel seu entrenador Kiko Martín, ha situat el Reial Club Nàutic del Port de Pollença a l’avantguarda del piragüisme espanyol.

Avui l’han acompanyat al RCNPP familiars, amics, companys del piragüisme, representants de diferents associacions, polítics,… i Ràdio Pollença us ho hem emès en directe!

L’enhorabona a Sete Benavides i gràcies per tant!

Afegir un comentari