Guardat a: Àudios, Notícies ~ Publicat el 10/04/2024

Vols conèixer el contingut del programa Sant Jordi 2024?

No hi ha comentaris Comentar

L’àrea de biblioteques de l’Ajuntament de Pollença ha tornat organitzar, un any més, un programa ben complet per celebrar el Sant Jordi. Amb activitats per a tots els públics tant a Pollença com al moll la programació s’estén durant 10 dies. La mediadora cultural Cati Cifre, ens presenta totes les activitats del programa de Sant Jordi 2024.

El dematí del dissabte dia 20 les activitats es centraran a la Plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença. L’esbart de Sant Jordi amb els xeremiers de la font del gall faran un passacarrers fins a la mateixa plaça, on hi haura paradetes de llibres i roses , actuació musical de Music.mec i ball de bot amb Racó de Tramuntana. I el diumenge 21, Els gegants sortiran a fer una volta pels carrers de Pollença acompanyats dels Xeremiers Orats i acabaran el recorregut a la Plaça Vella. Allà també hi haurà paradetes de llibres i roses, contacontes amb el títol ‘En Tomeu Granera i les Rondalles i gloses amb els Glosadors de Mallorca.

Això el cap de setmana del 20 i 21, però la setmana d’abans i la de després també hi ha activitats per a tots els gustos. Pels més petits hi ha tallers de plastilina, de fang, contacontes i pels més grans: presentacions de llibres i ‘Cafè i llibres’, el capvespre de dia 23 a la Plaça Vella. Una activitat que consisteix en poder fer una lectura d’un fragment en veu alta i compartir lectures i fer recomanacions literàries als altres assistents.

Afegir un comentari